Selasa, 21 Jun 2011

Belajar Itu Penting

Salam geng,
ow pukul 10 malam sudah.

Tengah memecahkan otak untuk study. Actually uncle bukan student, tapi saje study bende2 penting especially yg uncle belaja masa training hari tu. Sebab fikirkan nak berjaye one day nanti & buktikan pada makhluk2 perosak yg memandang rendah pada uncle & keluarga, so kene kerje keras.

sorry tak de mase sangat nak berjalan-jalan ke blog kengkawan. kot free nanti uncle singah kejap ye.


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 ulasan:

princessFZ berkata...

chaiyok uncle. aku sentiasa support kau ;)

| Princess Diary | berkata...

good2! gud luck in ur future.. scha always support uncle :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tqvm farah :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tq scha...uncle appreciate sangt.. ^______________________________*

princessFZ berkata...

pehh dua org princess bg support kat kau nie. hahaha ;D

KetenanganJiwa berkata...

syaf baru nak study mende la..hehe gurau je,

apa2 semoga berjaya dlm urusan anda

cemomoi berkata...

ilmu ialah barang yang hilang di kalangan orang mukmin

Eisha Z berkata...

sume support..aq pon support gak la..ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tq reza :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cemomoi... oh yeah, betul tu,...sesame lah kite terus mencari

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tq ecah, alhamdulillah, ramai yg support ni, semangat aku lagi...he3

::FAIZ FARISH:: berkata...

good.... keep it up

^ Uncle Syaf ^ berkata...

thanks bro