Selasa, 28 Jun 2011

Siapakah Idola Anda

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Salam, halu geng....
Ahh, uncle diserang resdung daa... stress.com betol!! Btw, jom tengok siape idola uncle?

1. En. Roslan
Beliau ni Bos uncel sebelum ni, dah jadi CEO kat office uncle sekarang. ilmu tinggi dan hebat. Nak jadi macam beliau one day nanti. Dihormati & disegani kerane bakat, ilmu & pengalaman. oh yeah..


2. kak kiena kun
Minah ni uncle punye bos a.k.a PM. Suke share ilmu, experience & motivasi. Beliau jenis yg suke belajar and ambik exam yg high2 level. Dalam usie die 28 tahun die dah ade macam2 certificate tuuu.hebat



3. Abg Wan
my bestfriend, abg wan. banyak bagi ilmu, advice kat uncle. Sangat2 berjaye bagi uncle. 1st time dalam sejarah hidup uncle dengar orang kate "aku takkan cari kerje lain selagi company aku tak jadi sehebat company Maxis". wow, itu spirit yg patut ade kat semue orang kan.


Uncle nak jadi sehabat dieorang . So kene banyak kutip ilmu & blaja. kurangkan mase untuk melucah ngan member2 wat mase ni. next year insyaalah uncle plan nk sambung study. yeahhh!!!

11 ulasan:

wanie berkata...

aku sokong ko sambung blaja! hehe go syaf, go! sbb ko dah ada pglaman keje, then bila ko sambung blaja bnd yg ko dah expert, lagi sgt brguna utk ko :)

aku suke tgk org yg smbung2 blaja ni :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..orite, thanks wunny, tq bagi semangat :)

princessFZ berkata...

jom babe ikut aku sambung blaja kat UMS. hehehe

^ Uncle Syaf ^ berkata...

he..insyaalah, he3

EZAN IDMA berkata...

idola saye ayh saye :)

Mak Su berkata...

camner leh kena resdung? ada kena pantang makan apa-apa ker?

maksu kat tempat keja baru ni tak der idola... hhhmmm, belum mengidolakan sesapa.

mungkin kagum ngan bakat kartunis ler kot. lukisan dorang cantik2

Mario berkata...

en bos punya posing...perghhh...ekeke

Darkbatman berkata...

my idol sape lg klau bukan my dad..kehkehkeh.. hmm..dh keje ne mase dh xbyk utk kwn2.

shidasyakirin berkata...

top 2 tu memang terbaik!!

KetenanganJiwa berkata...

memang terbaik!!, bagus syafiq

^ Uncle Syaf ^ berkata...

he3 :)