Selasa, 21 Jun 2011

Reunion PLKN Selepas 5 Tahun Tak Jumpe

Salam Geng,
Sorry uncle tak ade kelapangan untuk menerjah mane2 blog buat mase ni, busy sikit :), btw, last night uncle ade reunion kecil-kecilan bersame ngan member2 bekas PLKN, Dah 5 tahun tak jumpe. Al-kesah, member uncle dari genting datang sini sebab kene jage MCD Taipan Usj semalam. so ambik kesempatan untuk jumpe beliau dan dapat makan MCD Free sebab die Manager kat situ, ha3, best gilo.

uncle syaf daa...

mengajar dieorang buat gambar ini..ha3

 Sayalah pembunuh patong mcd ni yg baik hati
Happy gile dapat jumpe balik. yg penting makan free tu..ha3, lepas satu satu die bawak.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

13 ulasan:

cik ziqa berkata...

fuyoo...5 tahun ta jumpa . mesti rindu giler kan kat buddy tu . hehe :)

EZAN IDMA berkata...

bestnye :) tak dpt PLKN po0nn

Cik Azizah berkata...

wah...plkn ye dulu...best la tu ek..still contact gan mmeber lama lagi kan..5 tahun tu..

Pencacai Alim berkata...

macam2..hakhakhak

jedi berkata...

sesekali reunion memg seronok

cemomoi berkata...

awek tade?

| Princess Diary | berkata...

perrggh! dpt mcd free.. scha nak!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cik zika...tu lah pasal, lame tu windu gak

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ezan, tak rezeki lah tu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cik jijah, ha3, baru je dapat no phone dieorang..ha3, tu yg dapat jumpe tu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

pencacai,...ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

jedi....yezaa

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cemomoi... nanti kene tangkap halwat lak