Isnin, 6 Jun 2011

Percutian Di Kuantan #1

Salam geng,
Weekend lepas uncle & member2 melucah kat Kuantan pahang, Best giler. Tak Plan pun. Purpose kiteorang pergi sane nak jengok orang kawen je. Lepas tu gigih cari rumah/bilik tumpangan sebab time dioerang booking semua resort/bilik dah penuh. Banyak aktiviti kiteorang buat tanpa dirancang antaranya tengok kelip2, mandi manda & banyak lagi. Gambar uncle masukkan kemudian sebab ade masalah pada card reader sikit. :)


justin bieber kemalangan teruk

8 ulasan:

wanie berkata...

cepat update! nak tengok aktiviti kelip2 tuuu..hihi jadah betul gmbr yg ko tepek ni kannnn :P

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

kelip kelip tgk kat mana uncle? nnt kasik tau nama tempat ehh..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

baik kamu berude..he3

shidasyakirin berkata...

jauhnya holiday!!

shidasyakirin berkata...

jauhnya holiday!!

Eisha Z berkata...

uncle..ko layan cter ganaz x??he3 jom2 KL Gangster..he3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

beselah...ha3

layan lah, ko ingat aku ni jiwang karat kah...ha3

EZAN IDMA berkata...

hahha klka gmbr tu