Rabu, 29 Jun 2011

Nuffnang Blogger Sports Carnival with CityGolf

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Salam Geng,
yeah uncle dapat offer dari Nuffnang untuk join "Blogger Sports Carnival with CityGolf" dekat CityGolf, Bangsar Shopping Centre sabtu ni. Yang main golf dekat screen 3D tu, memang terbaik, nampaknye meraselah uncle jadi org kaye. ha3. main bende ni alah ni mahal gak kan, Trimass Nuffnang. yeah, jadi batak seketike. Pade sape yg pergi, jumpe kat sane wokeh :)


Btw, uncle sebenarnye stress. Sepatutnye uncle kene pergi Bahau this saturday cuz nk tengok Cousin uncle dapat baby baru. tak tahu nk p join golf ke nk pe tengok baby. tapi pikir balik baby boleh tengok next time kot, yang golf sekali je,...he3

7 ulasan:

Pojiepooh Abdullah berkata...

nak joik gak tapi ada majlis 3hb tuh kan. ko mai tak??

PojiePooh; Hanya Satu...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

majlis apakah, yg nemol tu ek?

fiezah91 berkata...

wah wah! bestnya.. hehe.. pegi golf dulu baru tgk baby. ok kan tu.ekekee

Mak Su berkata...

best jugak join sekali sekala. pegilah uncle syaf

shidasyakirin berkata...

best tu..selamat menjoinkan diri :)

'AQILAH berkata...

peluang ni.. :S

saiazuan berkata...

dpt gk ke invitation ni?