Rabu, 1 Jun 2011

Link Within

Lady Gaga Mati Disambar Petir..WOW

Salam geng,
Macam mane nak adjust link within? Dulu uncle ade tukar sekali URL blog, but now bile uncle buat link within ni, entry2 yang berada pada URL lame tak boleh dibuka, so kalau uncle letak link within tu macam sie-sie je sebab viewers akan stress asyik tak boleh bukak je, anyone yang boleh tolong? :)

9 ulasan:

Terbelog berkata...

sama la..camne yer..

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

cuba tgk kat bahagian tutorial sumi.. cuba buat yang baru la uncle..

nas berkata...

yeker? aku xreti laa
cuba buat baru linkwithin
buang yg lama

intan izani berkata...

tanya je pakar2 yg banyak tutorial, mesti diorg bleh tlg

^ Uncle Syaf ^ berkata...

dah try remove tapi die still macam tu

Cik Azizah berkata...

tu jijah tak tahu la uncle..try tnya mereka yg terror toturial...

man yusoef berkata...

erk..tak tau plak aku...tak penah godek plak natang linkwithin tu..huhu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

baik jijah n yusop

d_LA berkata...

dulu ada letak tp dah buang dah sbb rs cam selow nak loading..huhu..