Khamis, 16 Jun 2011

Laman Web Malaysia Kene Hack

Salam geng,
Banyak laman web Malaysia kene Hack, seronok gak tengok ayat2 dieorang nih, cool, dieorang memang RARE!!! Oh Yeah!! sebab ade kebenaran pada sesetengah kata2 mereka, tapi ade jugak yang tak cool. cis!!!

antara laman web yg kene hack

http://www.tourmalaysia.com.my/ - from Dragon Force Malaysia
http://penang.uitm.edu.my/ H3X4 Crew Rileks Crew
http://ezi2care.jkm.gov.my/

Dan banyak lagi...

BTW, pade Hacker sumue, dah dah le, jangan buat lagi. Ape2 pun Uncle Setuju sesetengah kate2 korang... Luahan Penggune :)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

6 ulasan:

nas berkata...

seronok... tp alangkah bagusnya kalau diorang hack blog2 n web lucah2 melayu nih.. baru la rase best.. hahahahaa
geram2

nas berkata...

seronok... tp alangkah bagusnya kalau diorang hack blog2 n web lucah2 melayu nih.. baru la rase best.. hahahahaa
geram2

::FAIZ FARISH:: berkata...

no komen

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

ape kes la dorg nak hack hack kan?

Mario berkata...

jgn blog kita yg tak seberapa tu kena sudahle...ekeke

d_LA berkata...

pengalaman dla kene hack 2hari lps sgt2 berharga..tp yg hack dla tu kira hackers yg baik kot..hehe