Jumaat, 10 Jun 2011

KL Gengster

Salam geng,
Semalam Uncle pergi tengok KL Gengster. TERABAIK!!! Uncle Bagi 4.8 Bintang. sikit je lagi nak 5. He3, Filem Aksi pertama Malaysia yg buat uncle rase WOW!! Action die terbaik gile, Tahniah pada Syamsul yusuf. Memang ok, Semue Watak Hidup, masing2 berjaya bawak watak. Banyak gile aksi die. sangat hebat & plot cite die sangat2 berbeza.

Si Zizan Memang lawak, Si aron aziz memang dasyat bertumbok, si adi putra nampak kebencian dalam diri die, si syamsul, nampak palat die jadi orang jahat, si sufi sangat terbaik, ..ahh semue OK, So pergi lah tonoto. Tak Rugi!!!


p/s: Uncle tak sempat nk terjah blog korang, uncle nk pegi Kajang sat lagi.

justin bieber kemalangan teruk 

11 ulasan:

mohdikram berkata...

ada ura2, pekida nk saman dorang sbb guna kn kod rahsia serta mende2 berkaitan pekida dlm filem ni tnp minta persetujuan

^ Uncle Syaf ^ berkata...

oh yeke...baru ku tahu

Eisha Z berkata...

uncle, aq bg 3/5 jew..hihihi..

Mario berkata...

dah lama tak tgk wayang...tgk kat tv je...hehe raya nnt kuarla tu...ekeke

Wahidah berkata...

wah best eik..ala mn de wyg kt sini....

cemomoi berkata...

wooo ni yang sibuk ngat dek pekida

juicy X berkata...

mmg best gila weh cita ni!aku rasa nk tgk seploh kali jerk!*uncle ko lanjer k??

nas berkata...

pak chek..
nak tengok la citer ni
tapi xde mood laa
hahaha
nanti download jela :P

KetenanganJiwa berkata...

takde rezeki nk tgk wayang..

d_LA berkata...

cni xde panggung nk lyn movie..huhu

Eipul berkata...

weh, jelesnya ngan ko syaf, aku nak p tgk aritu tapi yang beratur ramai gila, so aku terus beli cite super 8, tak sanggup nak beratur panjang beli kl gangster, haha