Rabu, 22 Jun 2011

Kenapa Saya Tidak Melanggan Astro

Salam geng,
topik Uncle hari ni, kenape saya tidak melanggan Astro. mudah sahaja jawapannye, YOUTUBE KAN ADE!!! oh yeah, semue rancangan yang best2 dalam astro ni akan ade je kat YouTube, contoh Maharaja lawak, Malam karang Live kat tv, besok pukul 7 pagi dah ade kat Youtube. See, cume tak dapat tengok live je. Astro punye cerite pun banyak yang kurang best sekarang, and repeat2 je, so malas nk membazir, dalam internet semuenye ade. yg membezakan cepat atau lambat je kau tengok. ha3

p/s: entry ini tak ade berbaur merasok org untuk tak gune astro ye, kau ade duit kau langan lah, aku miskin, tengok kat utube & 1tube sudah...ha3

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

7 ulasan:

missunguviolet berkata...

kahkahkah ! setuju :P
tengok kat youtube sudah .
percuma and tak payah bayar .

astro banyak kaut untung je .
dah la mahal , bila ujan takde siaran !
ape pon tak boleh ! :P

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

hehh.. kena saman kekgi uncle nihh.. merasuk org supaya tak pakai astro :P

nk tambah satu lagi.. astro dah naik harga kalo xsalah..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yezza tau tak pe... masalah bile ujan tak ley tengok, pastu asyik repeat, now dah naik harge, cam no kan...ha, kene jage hati customer, baru org suke nk langgan,

^ Uncle Syaf ^ berkata...

bukan merasok, just bg tau je nape uncle tak gune astro...he3,

yezza member dah dapat surat dah astro inform dah naik harge

::FAIZ FARISH:: berkata...

walaupun ade astro, tp aku jarang tgk...

Nazz@Purple berkata...

tak pakai astro amik la unifi..berbaloi....

d_LA berkata...

aku pelanggan astro uncle tp sbb signal gila teruk even aku dok kat tgh2 town..dahla dpt tv1 n tv3 je pastu snowy gila, sakit mata makcik ni...nak xnak kene langgan gak astro ni..
pepun pilihan di tgk korang..korang yg byr..haha..