Khamis, 23 Jun 2011

Ibrahim Mengamok

Salam geng,
Last night Uncle bersihkan bilik Ibrahim, then die mengamok, melompat sampai jatuh kat lantai. Terluke badan beliau. Sengal, Ape kene anak daddy ni, nak je aku tangan kan si Ibrahim ni, nasib baik kau anak pungot.bebal. pade mane yang tak tahu, Ibrahim ni merupekan anak pungot uncle yang sulong, ade lagik ank2 yg lain, next time je uncle kenalkan k. 

Btw, Ibrahim baru dapat "godmama" yesterday iaitu untie Scha, member blogger uncle. g terjah blog beliau orite. baik budak ni, rajin melayan kerenah org tue macam aku ni ha,.ha3

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

12 ulasan:

Nazz@Purple berkata...

comey cam daddy die gak..heheheheh..

KetenanganJiwa berkata...

pergh..dasyat syafiq ni, sedar pun diri anda dah tua..haha

* p/s : kalau aku..dah goreng je "ibrahim" tu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

hahaha, tak de maknenye...ha

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha, sedar lah usie dah lanjut meyh

jgn berani kau goreng beliau

| Princess Diary | berkata...

amboi2... suke jew nak tangan2 kat AIEM ea? try laa buat.. :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

akupun ada ikan ni dulu... lompat gak, tapi tak slamat.... inalilah dah.. huhu


tapi nama dia K... ala-ala dato K gituw hehehe

shidasyakirin berkata...

see bernas jugak idea akak tau..ada gak mama yang comel lagi cool:)...miau..
ingat lepas nie sila berjodoh hokeeey!!

Pencacai Alim berkata...

ikan talapia ke tuh?

EZAN IDMA berkata...

amboi ibrahim .kemain kau

Eipul berkata...

sedap nama ikan ko syaf, haha

kalo aku da bela kucing nanti, aku nak namakan dia Majid la. Boleh? LOL

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

sama mcm ikan yg mami bela.. 3 kor.. tiga2 mati sebab lompat keluar akuarium sndri.. bgn jer pagi tgk dah atas lantai~

d_LA berkata...

sabo jelah nm yg ko taruk ni uncle..