Isnin, 13 Jun 2011

Hazama Juara AF9 (Tahniah)

Salam,
seperti yang dijangka, Hazama menjadi Juara untuk AF9 pada tahun ini. Tahniah pada hazama. Lagu baru beliau pun mantop gile, bertajuk Cinta Teragung. Hope jangan besar kepale lepas jadi Juare sudah. Suke style suare rock die. mantop.

Btw, besok uncle ade training dekat Concorde Hotel K.L, Management Training. Arghh mintak2 boleh bangon pagi besok. Tolong kejutkan uncle. :p

justin bieber kemalangan teruk

10 ulasan:

d_LA berkata...

ada hikmahla dia x terpilih dulu..skang dpt jd juara kan..

Eisha Z berkata...

permainan Astro...ha3

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah kat Hazama. dia layak menang

cemomoi berkata...

tuah ayam kat kaki
tuah orang selain kat bakat, kat muka pon ye juga...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

kan dla

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ecah... tau tak pe

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yup..rezeki die

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cemomoi, yup...rezeki die taun ni

Cik Azizah berkata...

ok la tu rezeki dia kan...jijah tak layan AF pon..hikhik

Eipul berkata...

haha, aku x tgk pun af ni syaf, aritu ada tgk erul nyanyi lagu nadiku, macam kelakar je suara dia, pada aku ar, just my own opinion, =D