Rabu, 15 Jun 2011

Concode Hotel

Salam geng,
Isnin & selase uncle ade training Project Management Processworks (PMP) dekat Concorde Hotel. Terbaik. Training ni baru lagi dan semakin popular. Kos training ni RM 1,750.00, office yg sponser.Ha3. Uncle pergi sorang je. Uncle orang paling mude yg attend training ni. yg lain semuenye 30 tahun keatas, dan ade macam certificate macam degree, master & PHD dll. rase bangge jugak. ha3, banyak Uncle belajar. best.

 Concorde Hotel

Ni kiteorang punye sifu, from India,
Terbaik

Ape2 pun makanan kat Hotel ni sangat WOW. macam2 ada, Tip Top dan ditanggung sepenuhnye. Breakfast, Lunch, dan minum petang yg WOW. oh yeaahh, Jom terjah ape yg Uncle melantak...

pembuke selera uncle mentedarah roti sandwich (turkey),
sotong, ikan salmon masak ape ntah and meat ball

Then, memuaskan nafsu makan sandwich, macam2 jenis meet uncle try,
lamb, ayam, lembu, then mushroom & sotong, mcm2 lagi,
semue rojak dalam satu pinggan

 Untuk Desert Uncle try kek, pastu menatang ape ntah ni
same sushi tanpa wasabi..oh Yeah!!

Makan petang Uncle try Cheese Coco Cake & Popia

Banyak lagi Uncle makan sebab Uncle suke makan...ha3, nanti Uncle share untuk 2nd day ape yg Uncle makan...ha3.

p/s: Kau pergi training ke pergi makan Uncle Syaf OIII!!! hahahah

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

10 ulasan:

wanie berkata...

haaa ayat yang last sekali tu lah yg aku nak cakap kat ko..ekekeke

Nazz@Purple berkata...

gi training ke jalan2 cari makan ni..huhuhu

| Princess Diary | berkata...

concode hotel mmg best! heheee :)

syaf berkata...

hahaha wanie, sebab aku tau org akan cakap bende tu, so aku ckp lah dulu...hahahah

syaf berkata...

naz...due due sekali..ha3

syaf berkata...

yeah...tip top

::FAIZ FARISH:: berkata...

makanan itu nampak menyelerakan

Darkbatman berkata...

mantap gile mkanan dia..mmg best! tp mahalnyeeeeee..

shidasyakirin berkata...

patut ar lama tak nampak...
training kat hotel memang besh giler sbb dpt makan makanan yg sedap :)

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

unclee!!~ banyaknye makan??