Selasa, 7 Jun 2011

Tidak Suka Membaca

justin bieber kemalangan teruk

Salam geng,
Uncle kat office ni. Bajet hari ni rajin nak godek2 file pasal Management Process & Procedure, tapi baru bace page 3, dah ting tong. ha3. Uncle memang jenis yang tak suke membace. So nak tak nak, kene bace and godek2 jugak malam karang atau besok sebab related dengan scope kerje. ahhhh Tidak!!! rase nak debik muke mak cik jual kuih kat bawah tu laju.

 I hate Reading!!

10 ulasan:

shidasyakirin berkata...

makcik jual kuih tak bersalah!!

darkbatman berkata...

ahahahaa.. biase la 2,.. part study mmg cpt je rs mls..cube bg majalah? sampai esok pun xpe..kehkehkeh

miera berkata...

kuat kan semangat yew uncle syaf .. HAHAHA ! hurm .. cayok3..nie for ur future gak .. cepat cket naik pngkat .. hahaha :D

'AQILAH berkata...

haha bayangkan tu comic..:D

cemomoi berkata...

bacaaaa... takpe, membaca jambatan ilmu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

mak cik tu bersalah...ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tau tak pe,,,majalah laju je

^ Uncle Syaf ^ berkata...

amin, mintak2 cepat naik

^ Uncle Syaf ^ berkata...

baik, akan try

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yes...membaca jambatan ilmu