Isnin, 16 Mei 2011

Vlog Uncle Syaf

Salam Geng,
Uncle dah ade Vlog, So Far 4 Videos yang Uncle buat. bagi support ok :)

VIA 1TUBE

Vlog Uncle Syaf - ALIEN GILE MENGERIKAN TAK BOLEH TIDO



Vlog Uncle Syaf - Blogger Bergadoh



Vblog Uncle Syaf - Karaoke Perfect



Vlog Uncle Syaf - Opening

10 ulasan:

z o u l berkata...

jambu nya blog ko..wakakakaka..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3...harem,


menggunekan sesuatu yg berani

faz berkata...

pakcik jambu?

faz berkata...

tekanan takleh tido,hahaha

shidasyakirin berkata...

ah sudah uncle tak dapat diselamatkan lagi..haahahaha

d_LA berkata...

hhahahhahaha...sabariah uncle!!!!
uncle, angkat dumbbell berpeluh je, x penat...pegilah berlari 40 pusingan konpom pengsan depan rumah..hahaha..

boleh masuk raja lawak ni uncle...aku nak jerittttt !!!!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

faz - ahhh tak de maknenye jambu...muke legend hati cute...ha3

tu r jadi org gile aku

kak shida - tolong saye

d-la... berlari puna de gak tpi tak berjaye..kau tipu kau tipu tipu!!!!
takde maknenye masuk raje lawak...awal2 dah kene tendang kluaar..aku nk jerit lagi!!!!!!!! PETIR !!! PETIR!!! PETIR!!!

wanie berkata...

pehal aku masuk sini macam ada bunyi PETIR?

AAAAAAAAAA aku trauma nak masuk siniiiiiiiiiii

wow. blog ko ade burung jaga. kikikiki

Ili Shaheera berkata...

yay, uncle gna lyout bru!

KetenanganJiwa berkata...

syafiq, meh sini aku lempang ko laju² sampai ko pengsan 2-3 hari ok gak, baru lah tak tekanan aku dibuatnya nanti bila ko tido di mlm hari