Jumaat, 27 Mei 2011

Uncle Marah Jurulatih

Lady Gaga Mati Disambar Petir..WOW

Salam Geng, Korang tahu tak siape yang Uncle "bahasekan" dalam entry sebelum ni.  Die salah seorang bekas jurulatih kat situ. Uncle macam. WHAT??*sambil angkat kening

ahh tidak, lucu pun pon ade, terkejut pun ade Uncle tak tau langsung tu jurulatih sebab dari segi penulisan macam tu uncle rase tulisan budak2, marah2 macam tu. ah lantak lah, bende dah jadi. sape suruh die tulis macam tu...hahahaha :)

5 ulasan:

cemomoi berkata...

eee bukan takat salah masuk je, salah taruk juga...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

??? salah masuk? salah taruk?

d_LA berkata...

oh yeah???terkantoi sudah..sape suruh cpt melatah sgt kan

~syue~ berkata...

lorr, jurulatih ke tuu..

Eipul berkata...

haha, ayat dia tak macam sorang jurulatih pun, tetiba jek ngamok, lol, aku pun penah jek komen wall orang tetiba komen aku tadek bila check balik, and turns out mmg fb buat hal, tapi tadek la aku nak hangin menyirap satu badan ngamok kata orang remove komen aku, lol