Ahad, 22 Mei 2011

Sesi Tak Boleh Tido Bersama Uncle Syaf #1

Salam,
Kali ni korang berada dalam Sesi Tak Boleh Tido Bersama Uncle Syaf. Uncle rase nak menjerit..

AHHHHH TIDAKKKKKKKKK!!!! Astagfirullahalazim.

Just imagine guys, last night Uncle tak boleh tido langsung. ni dah parah dah ni. Almost 2 weeks uncle tido pukul 6 pagi, paling awal kelmarin 4 lebih, semalam tak boleh langsung. Lantak la, tak masuk dalam exam pun. ha3***gelak siamang, Rase nak debik je muke Nepal yang makan kat kedai bawah tu laju-laju. Cis!!!

Uncle nak jerit lagikkkk

AHHHHH TIDAKKKKKKKK!!!!  Astagfirullahalazim. 
(capik, capik, apo kono ekau ni)

p/s:- plz be open minded, tak de niat nak hine OKU ke ape ke, just for fun, hilang stress, chill guys <^_____^>

6 ulasan:

-✿Ayu✿- berkata...

kesian pulak tgk pak cik mcm ni...sbr ye...hahaha:p

jeely jelly berkata...

asal x bleh tido ??

wanie berkata...

kikiki gambar yg kedua tu ada iras2 amir raja lawak pulaks :P

pukul doblas malam, ko gam lah mata ko kasi tutup. payah bebenor nak tido.

Lia berkata...

hehee.. ada aja ek keja bila dah tak leh tido ni.. ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

haha lol

lagenda berkata...

Kesian dpt penyakit susah nk tido ni yea