Isnin, 23 Mei 2011

Sesi Mengamok Bersama Uncle Syaf #1

Salam geng,
korang berada dalam Sesi Mengamok Bersama Uncle Syaf.


Hari ni kau happy, besok ko senyap, hari ni kau nak bergurau-gurau, besoknye ko diam lagi, besok lagi kau gelak-gelak, besoknye lagi kau sepatah tanye sepatah jawab dan seterusnya...

Ape masalah kau!!! kalau sekali sekale atau seminggu sekali aku paham mungkin kau penat, letih atau tak sihat. Tapi kalau asyik selang seli je mood kau, aku bosan jugak. Normally aku cakap direct dengan kau tapi kali ni dah malas dah. Karang kate aku poyo atau aku je yang nk betul..

Jangan banyak bunyi kalau aku buat hal sendiri je lepas ni.

p/s: jom layan vlog terbaru uncle syaf. Gergasi & Cikaro Jambu

13 ulasan:

miera berkata...

uncle , bawak bertenang k .. jgn mara2 .. nnty uncle kena darah tinggi lak .. hahahaha .. :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..tu lah, tak marah dah..kejap je :)

miera berkata...

uncle , kwn aku cakap kau niyh mcm2 laaa idea psl vlog kau .. member aku dri kelantan kim slm yew :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3,,yeke,,,tq terharu gile, kim salam kat beliau jugak :)

actually idea2 ni datang sebab tak boleh tido...time tulah idea datangm hikmah juga kot tak dapat tido malam ..he3

man yusoef berkata...

bersungguh btol kat vlog tu...haha

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..sesaje bro...hilangkan stress hahaa, suke2 je

wanie berkata...

ni mesti bangla bawah rumah ko buat perangai kan? takpe. sabar syaf. biasalah adat diorang hidup menumpang.


HAHAHA lari topik!

shidasyakirin berkata...

oh no..uncle nape emo sgt nie tapi mmg susah pun nak idup dgn org yg tak menentu perasaannya tu..huhu

d_LA berkata...

bawak bertendang uncle..kalo x thn sgt tendang je batu tepi jalan..hahaha...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..buleh gak, den tondang apo yo yg ado

^ Uncle Syaf ^ berkata...

wan ie...ha3, apo ekau merapu ni jang oi...bangla itu tak bersalah..ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

kak shida, tak emo pun, just stress sikit

yup betol, susah sikit nk masuk dengan orang yang tak menentu emosi, saye pun kadang2 jugak tak menentu tapi kalau selang seli macam tu saye betul2 pelik

Wahidah berkata...

confirm pas luahkan kat sini dh tenang yea...

susah gk deal ngan org yg moody selalu ne..