Sabtu, 21 Mei 2011

Sesi Melucah Bersama Uncle Syaf #1

Salam geng,
Korang sekarang dalam Sesi Melucah Bersama Uncle Syaf. Orite, lepas je balik dari opis semalam, Uncle pergi melucah a.k.a melepak dengan member2 Uncle dekat maple USJ 15, Taipan.

Aisah, awek ni sampai dulu. she's one of my bestfriend
blog die, klik sini

Ilman, bajet hot, bebal gile budak ni. ha3
Orang kuat Office aku ni,
tak de die, bankrupt company aku.
Shah, seorang gangster, Abang Long Taipan. he3
blog die klik sini

Apiz, taiko NOC,
gile market budak ni, sapa mau try?

Btw, beliau beliau ini lah yang buat uncle rase nk terkentot tak lepas, enjoy melucah ngan dieorang, bikin hatiku happy. Ade je lawak baboon dieorang story. thanks guys

9 ulasan:

Eisha Z berkata...

uncle: promote blog aq ke?? ceh!!! ngok tol ko nie..ha3..thanks bnje aq..dan thanks gak bebel kat aq..ko la bestfriend terbaik aq!!!..ha3..xde ko..hancur la idop aq..kakakaka...gler syafiq...he3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..yo yo ooo je ko ecah. ha3, btw tak kesah la, member2, ape ade hal..he3

uLan berkata...

huhu lama gak dah uLan tak melepak dengan geng geng malalut.... jeles pula nengok insiden ni...

miera berkata...

cehhh uncle syaf , cemburu aku korunx dpt lepak samaaa .. hahahahahaa ..

nnty uncle syaf bjer mira lak yew ! :D ..

Cik Wanie Ghani berkata...

dgn aku bila lagi ko nak jumpa lagi,
rindu doe kat ko,
huk huk huk

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

syiok ah dapat lepak lepak.. bila ntah nk lepak ngan uncle..

cemomoi berkata...

bajet hensem semunya

wanie berkata...

HAI ILMAN! DAH MAKAN BELUM? SIHAT?

eh eh! miahahahaha!

EIPUL berkata...

bila kita nak kuar lagi ni syaf? hahahaha