Khamis, 26 Mei 2011

Iklan Malaysia Ciplak Iklan Luar?

Klik Sini - David Beckham Dipukul Penonton..wow

Salam geng,
Hari tu Uncle terjah kat Mak cik Utube, and Uncle noticed satu Iklan International yang sejibik macam Iklan Raya yg anak tanye bapak die "Burung ape tu? Burung ape tu? bla bla bla...

Iklan Malaysia



Iklan omputeh



And now, I really wonder, siape yang tiru siape? Malaysia tiru dieorang ke or Dieorang yang tiru Malaysia? kalau dieorang yang tiru Iklan Malaysia we should feel proud kan.

btw, it was a good story, don't you think so?

10 ulasan:

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

suka iklan nih.. ha'a.. sape tiru siapa sbenarnye? hurmmm..

Sabahan Bloggers Club berkata...

Salam.
Susah gak nak cakap siapa tiru siapa ni. Kena tengok ler siapa yang buat dulu.... [",]

miera berkata...

bagus uncle prihatin lorrrr ! :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

suke gak kan..ntah..tak tau pun sape tiru sape

sabahan - he3,, malas pulak nk trigger..he3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

mieraa - perihatin le sangat,..he3

scha berkata...

jawapan nyer mesti laa diorang tiru kita walau hakikat sebenar kita yg tiru diorang . . :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3...mane scha tau...he3,

scha berkata...

omputeh kan lebih advanced dari kita :D hheheee

miera berkata...

tiru itu satu trend okeyy uncle syaf ... :D

d_LA berkata...

xleh lyn lg video..cam biasa la, tenet kesiputan la uncle..huhu..