Jumaat, 20 Mei 2011

Ibrahim a.k.a Anak Pungot dah Famous

Salam geng...
Alhamdulillah, anak Pungot uncle, (Ibrahim a.k.a Aiem ) dah ade ramai peminat. Macam mane ni anak lagi famous dari bapak ni. ha3, Sesiape yang tak kenal IBRAHIM boleh tengok kat Vlog Uncle kat bawah ni. Via 1Tube.my. TQVM 1Tube.my, .he3

Credit to Wunny sebab menyokong blog Uncle dari 1st uncle berblogging hingge sekarang & merupakan penyebar Vlog Uncle yang setia. TQVM Wunny :) Awek negeri sembilan ni. Pergi terjah blog die sekarang..cepat2..he3

6 ulasan:

cemomoi berkata...

awek ke? hoh kena ke sanun...

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

kalah uncle la pasnihh~

kiz berkata...

haha..goreng pun sodap ni..

wanie berkata...

awek negeri sembilan tu takleh blah! HAHAHAHA dodol lah kau! malu haku!


mekasih syafff! :D


buatlah bidio yg boleh org terkincit lagi :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3..pergi ke sanun yo

aisumi, tulah, brahim lagik pemes ni..stress aku

mane boleh goreng..anak den tu, ha3


wunny - ha3, no prob lah wunny, ko banyak support aku...ha dodol..ha3, lawak doe ayat ko

baik aku akan usehe lagi...fighting

Tanpa Nama berkata...

kenapa mulut uncle senget2 bila becakap... nway i like ur lips...