Rabu, 25 Mei 2011

Ending Yang Kejam

Salam geng,
ape yang Uncle nak cakap hari ni,

Kadang2 dalam hidup ni, Ending atau penyelesaian yang kejam adalah lebih baik untuk menyelesaikan masalah & mengelakan masalah2 baru daripada wujud. Ending @ penyelesaian yang kejam akan memuaskan hati kesemua pihak mungkin bukan sekarang tapi untuk masa2 mendatang. Uncle kate KADANG2, bukan SENTIASA ye. Trust Me :)

kejam itu indah bukan :)

8 ulasan:

princessFZ berkata...

setuju sgt weh.

Eisha Z berkata...

positive2...;)

faz berkata...

kena kejam ke, ades tak sanggup den

Nazz@Purple berkata...

erm..yup setuju..kadang2 perlu.

shidasyakirin berkata...

tetapi kena tekad jangan nak turn back pulak lepas tu..boleh??

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ko setuju memanjang

yup +

tak sanggup dah...hahahaha

naz - kan :)

kak shida - yup, baik :)

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

bila kejam harap masalah tu xdtg balik kan? ahh abaikan..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yup sumi..abaikan je, peratusan untuk masalah tu wujud semule adalah sikit je :)