Rabu, 18 Mei 2011

Di Office

Salam hye geng,
macam biase lah Uncle tak boleh tido malam tadi.. Abaikan, tak masuk Dalam Exam pun.

Btw, Uncle kat office ni tengah siapkan Handover Document untuk Project MINDEF. Mate tengah Stim gile. rase nak buat kuak lentang a.k.a buat taik mate sekarang. he3 Untuk korang teruskan menyokong video2 & entry2 Uncle ok. :)

 Apesal muke skema...TIDAK!!!
potongan rambot ku macam budak tadika..dah le Jendul
nk botak lah. Ok tak?

8 ulasan:

cemomoi berkata...

lebih baik keja jaga, nule tido dalam jaga

z o u l berkata...

lempang idung ko nak?tu r dah cuti lama smpai x nak kerja kan

Mario berkata...

hehe...mmg skema...ekeke

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tido dalam jage a.k.a tidur ayam..he3

ha3...aku lempang popo pulak..ha3..

mario - tu r, aku rase nk debik je muke aku

shidasyakirin berkata...

tadi uncle nampak cargas adakah uncle sedang.....

miera berkata...

hahahaha ! skema nyer .. bru cut hair eh uncle syaf ?

style2 .. :D


k.shida : pew dye ? hahahaha ! :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3 kak shida sedang ape tu? ce cite..ha3

ha3, x de lah..rambot lame,

lagenda berkata...

Caittttttt..mlm x leh tido, siang plak nk memejam yek?

Ni mesti dah salah timing ni..ikut time negara mana? Uganda ka??

hahahaha...