Jumaat, 27 Mei 2011

Cerita Lawak - Ade Orang Kene Bahase Dengan Uncle

Lady Gaga Mati Disambar Petir..WOW


Salam geng,
uncle nk share cite lawak jugak ni,

ok uncle secare sambilan jadi pengerusi untuk Secretariat Alumni PLKN Kem Ulu Pari. Then ade sorang mamat ni, tetibe je ngamok kate uncle removekan post die, die maki hamun and cakap bende merapek-rapek, sekali uncle explain, terus malu beliau. jom layan, klik untuk saiz besar


See, Main sembur je, diri sendiri yang malu, abaikan tulisan uncle yang agak skema, yelah, sebagai pengerusi, kene lah cool, kang uncle tulis sempoi sangat, ape anak buah cakap kan. he3, uncle rase nak terkentot laju2 je bile pikirkan hal ni,.Kesimpulannye, jangan main sembur je. orite...ha3

21 ulasan:

Eisha Z berkata...

Bangga dgn tulisan ko..terbaiiikkk uncle!!!

.::WaNiE::. berkata...

kadang2 orang ingat remove

sebenarnya ada filter

kene tengok2 setting :)

Ikutkan marah memang begitu. sbb itu bila sedang marah, lebih baik diam. hihihi kalau tak keluarla kebodohan sendiri mcm ni.

'AQILAH berkata...

mesti dia benggang lepas tu..:S

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

baguih bro..org kasik api bro kasik air.. baru la padam dia ^__^ hehe..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

trimass aisah :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

wanie - yup betol, setuju doe cakap ko

^ Uncle Syaf ^ berkata...

aqilah...kemungkinan lah..he3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yeaah..actually jarang uncle simbah air bile orang bagi api...tetibe semalam terbaik pulak...ha3

KetenanganJiwa berkata...

huh, sengal juga mamat ni, kata org ISLAM, katanya SABAR, tp sndiri tarak sedar pun apa yg dia wat..


org mcm ni pn ada, rasanya perkataan MEMANG BODOH tu layak tuk dia jer

^ Uncle Syaf ^ berkata...

wah reza pulak yang emo...ha3

KetenanganJiwa berkata...

tak emo la syaf, ok je, tp agak tak suka gak org mcm ni, "pandai cakap dari orang berfikir"

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yeah..betul jugak tu...kadang2 bile tengah emosi, main lepas je. main sembur je...

tak pe, manusie kekadang semue macam tu....bile emosi, main lepas je, FYI, aku baru tahu yang die tu jurulatih tau...terkezut berok aki

cemomoi berkata...

salah masuk kot

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ape yg salah masuk?

wanie berkata...

hihi tahniah dr kami sekeluarga...baikk punya perli..

fb memang kadang2 bengong. mungkin dia pengguna baru fb agaknya..

mmg boleh jd tokoh pemimpin lah kau! ececehhh..wakil rakyat ghombau :P

Rtp Farra Arisha berkata...

sampaikan arisha pulak yg emoo bc entryy ni, haishhhh.

so, after this we've to becarefull in speaking or writting! peace ;))

Mak Su berkata...

he he he, jadi pengerusi kena cool dan firm :)

Wahidah berkata...

bahasa jiwa bangsa..:)

d_LA berkata...

orang sekarang mmg cepat melatah kan uncle..bwk2 la bersabor..

~syue~ berkata...

maluuu la dia...huhu =.='

suke la uncle juz rilexx je kan...
tahniah dr saya sekeluarga..hehehe

Nazz@Purple berkata...

tu la org melatah namanya..