Khamis, 26 Mei 2011

AliLo?

Salam geng,
Hari tu akak & abg ipar uncle dah memperkenalkan sesuatu yang aneh tapi Maha Lazat.


tara!!! ini die

tongkat ali + milo ais. biasenye kite dengar pasal Neslo kan, ni "AliLo",,,he3, sodap gile.. actually, uncle tak boleh minum bende yg berkafin + susu sebab tekak tak boleh trime, tapi bile minum  tongkat ali + milo ni rasenye TERBAik!!! cubelah :)

Klik Sini - Justin Bieber kene pukul.?

19 ulasan:

miera berkata...

if nal order kat abg kedai uhh nak cakap pew ? alilo ehh ? :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

entah...tak pernah tau pun..ha3, ni bukan sendiri

darkbatman berkata...

best ker bro?
xpenah di try.kehkehkeh

^ Uncle Syaf ^ berkata...

besty giler doe..try lah

shidasyakirin berkata...

tak sakit perut ke campur2..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tak pulak...layan je :)

cemomoi berkata...

kalah power root?

syaf berkata...

sangat kalah

POSH76 berkata...

blogwalking

Mario berkata...

sedap eh...nanti nk test...errr...tonkat tu jenama apa? kang lain pulak rasa...

man yusoef berkata...

ALiLO??? HAHAHA..lawak gila nama...tapi aku tak pernah try..sedap ke??

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

alilo..? sum ingat airliur tadi :P hehee..

syaf berkata...

sedap doe...ko beli tongkat ali ko campur le rngan milo..ape susah

syaf berkata...

man - try ler doe...sodap gilo, name tu aku letak sendirik

syaf berkata...

ha3..sumi sumi

Cik Azizah berkata...

peh....tapi tu tongkat ali je...kalau kacipfatimah+milo nak panggil ape yer..ekeke :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ImahLo....ha3

d_LA berkata...

imahlo??haha..baru nak tanya td..hehe

~syue~ berkata...

err..alilo ?
pompuan bole try ke?hehe