Selasa, 31 Mei 2011

Aktiviti DI Kampung #1

Salam Geng,
Hai, uncle baru balik kampung..wo macam2 aktiviti buat kat sane.

Mencobak, mencangkul & mencodok tanah, Makan sepuah hatiku berulang kali, Main game PS2 ngan adik2 ku, Buat kerje2 kampung sikit, Belanje family makan2 sikit dan macam2 lagi :)

woo bilik baru yg dalam progress pembinaan dekat kampung dah nak siap. ade 3 bilik baru. yippy :)

Lady Gaga Mati Disambar Petir..WOW

24 ulasan:

Asiah Termizi berkata...

kampung uncle dekat mana? orang negeri sembilan kan ni? area mana ah?

^ Uncle Syaf ^ berkata...

kat rembau, area kota, nape? tahu ke? he3

Asiah Termizi berkata...

tahu la. saya pun orang rembau gak. kampung saya dekat kota, tapi saya duduk taman rembau permata.

Mario berkata...

wow...blk kg mmg best...

wanie berkata...

aku kat johor ni..tetiba aku rindu tampin..sob3..

Nazz@Purple berkata...

kg nazz tak cam dulu dah..dusun dah tebang..padang main2 dah wat rumah..

~AmyLiana8886~ berkata...

lama xmelawat uncle..hehe

shidasyakirin berkata...

uncle kembali ke rumpun nye..
wow..byknya bilik sudah bertmbh ahli famili ker??

Terbelog berkata...

aku bekas pljr sekolh men agama hj mohd yatim

^ Uncle Syaf ^ berkata...

asiah termizi,..oo org rombau, orang kampung ku..ha3

nanti boleh lepak2 kat rembau ye :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

mario..yeah best doe

^ Uncle Syaf ^ berkata...

wanie - gedik lah kau tetibe rindu kat tampin...ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yeke nazz...ala sayangnye

^ Uncle Syaf ^ berkata...

amy same lah, lame uncle tak kesane..sat g uncle terjah blog kamu yer

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tu ler adik bradik ramai gile...ha3, tu kene buat bilik lagik..ha3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

terbelog - baik. he3, kat mane tu

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

gambo xde ke uncle?

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tak sempat nk capture

Terbelog berkata...

aikk..kat kota la bro..x tau ke

darkbatman berkata...

bapaklaaa best.. bezanye aku men xbox. kehkehkeh

^ Uncle Syaf ^ berkata...

sekolah dekat ngan umah rakyat kota tu ke?

^ Uncle Syaf ^ berkata...

game ape ko main tu bro, wa tak tau pon

Terbelog berkata...

xtau la..dah lama x pg..dah ada perumahan rakyat ke kat situ hehe
aku org rembau

d_LA berkata...

mencobak tu ape uncle???hehe