Jumaat, 20 Mei 2011

1TUBE.MY

Salam geng,
Mungkin ramai yang dah tahu mengenai 1tube.my tapi uncle tak pedulik nak cerite jugak. ha3, ni untuk silent reader uncle yang tak ade blog, maybe dieorang tak ambik port sangat pasal ni.



1tube.my sama je fungsi die macam youtube tapi ni produk Malaysia. Bangga woo ade anak Malaysia yang boleh buat. Upload je Video2 ape yang korang suke & laju juga nak loading berbanding youtube. Antara video yang biase diupload, VLog, Maharaja lawak, AF & macam2 lagi. Uncle pun masih baru dalam 1tube.my, masih mengodek-godek fungsi2 lain dalam 1tube ni. One more thing, Ia sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Jom sama2 sokong produk anak tempatan. yeah

Uncle syaf melepak kat 1Tube.my

Antara Vlog Uncle Syaf dalam 1Tube.my
terjah ok :)

p/s: Thanks pada 1tube.my sebab menyokong vlog uncle syaf and bagi tunjuk ajar sikit bile uncle blurr..he2 almaklumlah, baru lagi dalam 1tube.my :)

7 ulasan:

Mario berkata...

errr...maharaja lawak ada tak kat ctu?

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ade je...boleh tengok

cik ziqa berkata...

first time terjah 1tube ptg tadi...

ttbe terjumpe uncle punye vdeo...HAHHA..no bad laa :)

cik ziqa berkata...

first time terjah 1tube ptg tadi...

ttbe terjumpe uncle punye vdeo...HAHHA..no bad laa :)

d_LA berkata...

uncle, aku ada gak acc 1tube ni tp baru 2 upload vid..muahaha..

tenet kesiputanlah uncle nak update..asek on off je..wuwuuuu..

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

ehh? lepas ni uncle tak guna youtube dah ke?

^ Uncle Syaf ^ berkata...

cik ziqa..ha3, tq watch my videos :)

d_la - oo yeke ape video ko? boleh uncle tengok..he3, tak sabau rasenye

sumi - masih guna juga, tapi priority kat 1tube kot sebab komuniti malaya kan..he3, kire layan due2 juga, 1tube join, youtube pun join :)