Isnin, 25 April 2011

Derma Mata (Pass it on when you're done with it. )

Ahad, 25/04/2011; 00:41 a.m
on my couch @_@

Salam,
hye geng....do u know what time is it??? 12:41 a.m...pagi kot!!!

 argghh damn sleepy!!! tapi tak mau tido lagik ^_^

Macam mane dengan weekend korang?? is it ok? ade yg masuk hospital ke or ade yg terjun bangunan ke?? he3 :p,  btw, i want to share something with you guys, it's really touched my heart...hukhukhuk "__''

uwaaaaaa!!!!

 (plzz be serious, Idiot!!!***suddenly)

Orite...video ni pasal keinginan seorang budak buta untuk melihat dunia suatu hari nanti. so bile kau, kau dan kau yang dengar suare budak ni ketawa, kau akan dapat rase ape yang die nak.



 p/s: ingatkan aku tak de perasaan, ade jugak rupenye :p

14 ulasan:

EIPUL berkata...

sedihnya tgk budak tu, hopefully one day ada orang nak tolong dia gak, huhu

syaf berkata...

i hope so....:)

Mak Su berkata...

weekend penat, kena bertugas kat pesta buku. atas arahan majikan :)

petai berkata...

ha3 rajin mak su

Mah@mahu berkata...

Tersentuh tarasa jiwa keibuan ehhh tiba...

mario berkata...

uik....pesnn ringkas yg bermakna...

Wahidah berkata...

so bg kite yg ade penglihatan ne..gunakan la sebaiknya..:)

Lia berkata...

cian ye budak tu.. sedihh..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3, jiwe keibuan

yup..pesanan untuk kite semue

yup...gune dengan baik anugerah ni

hu3, taw x pew

darkbatman berkata...

insaf jap

^ Uncle Syaf ^ berkata...

sekejap je bro???

vampire's lovex berkata...

aku tanak bukak vedo nih !!!




mcm menyebak kan je...




semoga budak ni dapat donor cepat2..


uncle nnti kasi la mata kat budak neh..

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

sedihhH :(

Rizuan Dan Apple berkata...

sangat terharu... kite ni yang ade mata nak tgk yg bukan2 je, tak fikir pada mereka yang x dpt melihat kan.. hurm =(