Isnin, 7 Mac 2011

~~* Musim org sakit kah?

Isnin; 07/02/2011; 22:24 p.m
at my couch

Salam, halllo geng, how r u guys doing? seminggu x update, almaklumler busy n lupe nk update. btw, my mum skung dah beransur ok, muke pon dah makin cerie sikit, cume selere makan x ade berape sangat lagik..thanks pade yg mendoakan.

weekend ni aku nk g temerloh, p melawat member aku yg baru kuar hospital akibat jangkitan kuman dekat jantung die. 

ow, tambah sorang lagi, member aku kene operation kat tulang belakang kot, sebab bengkak...nasib baik hospital kat area kl je, boleh g melawat.

musim orang sakit kah ke aku yg pembawak shiyal? he2, x mungkin kot, aku pembawa tuah :)

8 ulasan:

zixol berkata...

keding pekabo weih??

syaf berkata...

tu yg aku nk p melawat die lah tu..dah kuar hospital dah

::FAIZ FARISH:: berkata...

jangkitan kuman kat jantung? bahaya tu...

Pencacai Alim berkata...

jangkitan kuman?

nas berkata...

lama xmelawat kat sini pak cik syaf! hehhee
alhamdulillah.. mum awak dah makin ok...
skank ni dah lepas da musim sakit kitorang... maybe bagi ko.. skank ni musim saket~

z o u l berkata...

salah fakta..bukan jantung tp paru2

Budu Masin berkata...

ntah la....kawan aku pun ramai jgk sakit tapi tak de lah sampai operate bagai...demam2 manja je

Tanpa Nama berkata...

sakit itu ujian allah pd hamba yang disayangi Nya... jaga diri tau...