Rabu, 23 Mac 2011

~~*Aku Accident

Rabu; 23/3/2011; 18:10 p.m
rumah sewa

I had an accident yesterday. ade moto langgar krete kat simpang kecik kat area usj, then aku tak sempat elak aku pun lentung lah krete tu. tercampak ler aku, luke sikit, cume perit kat badan sikit. tak pasal2. moto jahanam belah depan. dah luke2 kene lak tolak motor. dugaan...teruk gak belah depan, masuk bengkel satu hari.

mase on da way nk balik, ade pulak amoi kene ragut dekat area situ.terkejut aku, pastu aku ingat nk tahan peragut tuh, aku pulak nk ditumbuk, celake betul. aku rase ralat gile sebab nape aku bodoh sangat teragak-agak nak baling helmet kat moto or peragut tu. luke2 gak lah amoi tu, habis duit gaji beliau. aku say sorry kat die sebab aku pun baru lepas accident, tak dapat nk tolong.

yg buat aku lagi geram, orang kat situ duk pandang je lepas masing2 buat hal sendiri pergi makan and masuk kedai. kate satu malaysia, tapi x de sikap perihatin langsung...damn!!!

p/s: along ko jangan cite dengan mak ngan abah, kang risau lak dieorang. membebel nanti.

Jumaat, 18 Mac 2011

~~*Happy Birthday to u

Jumaat; 18/03/2011; 16:19 p.m 
Office

salam,
 
1. nk wish appy besday kat member aku sowang nih. hope panjang umur, murah rezeki dan baik2 je.

2. kerje ok je. alhamdulillah...

3. aku ok je sekarang, hidup macam orang lain. tak nak pandang belakang lagik.terus ke depan untuk kejar ape yg aku nak.

4. There are days when i dont think about u and those are the easiers calmest days of all but yesterday i think about u!!!...rase nk ketuk je kepale aku dengan lesung batu.

Isnin, 7 Mac 2011

~~* Musim org sakit kah?

Isnin; 07/02/2011; 22:24 p.m
at my couch

Salam, halllo geng, how r u guys doing? seminggu x update, almaklumler busy n lupe nk update. btw, my mum skung dah beransur ok, muke pon dah makin cerie sikit, cume selere makan x ade berape sangat lagik..thanks pade yg mendoakan.

weekend ni aku nk g temerloh, p melawat member aku yg baru kuar hospital akibat jangkitan kuman dekat jantung die. 

ow, tambah sorang lagi, member aku kene operation kat tulang belakang kot, sebab bengkak...nasib baik hospital kat area kl je, boleh g melawat.

musim orang sakit kah ke aku yg pembawak shiyal? he2, x mungkin kot, aku pembawa tuah :)