Khamis, 17 Februari 2011

~~*Update Terkini

Khamis, 17/2/2011 ; 01:17 p.m
Meeting Room, Office

salam geng,,,
orite, 2, 3 ari ni badan x sedap sangt, gare2 makan daging kambing ler nih...cis..kerje pulok makin mencabar, banyak liaise dengan group2 luar yang berbeza tapi seronok :)

Ow ya, cakap pasal gitar, now aku dah boley main 4 lagu dah cume x brape perfect lagi. 

btw, sorry pade blogger sume, memang x sempat nk terjah blog kalian. sebab  masalah internet yg macam harem, nk loading blogspot pun lembab. nk bukak blog orang lagi ler lembab. 

mak aku pulok dah ok sikit, selera makan dah ok dh, ari nih pegi amik result kat doktor, nanti petang kang tengok result macam mane. hope result ok ler. 

3 ulasan:

princessFZ berkata...

nanti boleh mainkan satu lagu utk aku. hehehe and btw,semoga mak kau bertambah sihat. makcik,makcik jaga kesihatan okay ;)

✖sLp mE pLz™✖ berkata...

dgg kmbing sedap,
lg sedap dr dgg unta

syaf berkata...

thank princess...boley ja, lagu apa hang mau :p

sedap ke unte??? eee