Selasa, 22 Februari 2011

~~* Kerje kat Rumah :)

Selasa ; 22/2/2011 ; 11:15 a.m
Meeting Room Desaru, Cyberjaya

Salam,
aku kat cyberjaya. join team expert TM buat migration IP Core dekat sini. aku sorang jerk dari company aku, yang lain sumenye technical expert dari pelbagai bidang from TM. rendah diri rasenyer...cis

btw, kondisi mak aku cam tu lagi. sakit2 belakang, tak boley nak bangon sangat and kene papah. thanks to korang yg doakan kesehatan mak aku. terharu.. btw I already got approval from my PM, buat kerje dari rumah via email and phone jer tp kerje2 yg melibatkan aku pergi luar, meeting, kene pergi ler...kire ok ler tu kan. dapat gak aku jage mak aku. :)

4 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

jaga mak kau leklok!
moga dia cepat smbuh!

syaf berkata...

trimas bro

tengku_fir21 berkata...

huhu..ko sihat..aku doakan mak ko cepat sihat
takecare
lame tk borak2 dgn ko

EIPUL berkata...

wah, hebat la bos ko baik gila dan memahami, takpe la sementara nak tunggu mak ko sehat, hehe