Isnin, 28 Februari 2011

~~*Jadik Chef

Isnin; 28/2/2011; 15:08 p.m
Meeting Room Desaru, TM Cyberjaya

Salam,
since mak aku tak sehat, so aku ler jadik tukang masak. aku masak sup ayam, sambal petai, ikan tenggiri goreng...semuenye ala sapik...he3..berkat duk membujang lah nih..(mesti berebut2 anak dara nak aku..lalala)...pastu semalam bapak aku ajar buat ayam kampung masak lemak cili api...perghh,,,

ah persetankan itew semue, cite bende lain lak. aku kat cyberjaya complex skung nih. join migration team untuk IP Core migration kat sini lagi. hari ni aku kene belanje team migration makan. RM 250 jugak ler total blanjer makan. ramai kot 18 orang...tak pe nanti Claim lah kat company balik. :). gile ape pakai duit aku...kopak ler kan..he3. ni baru lepas makan daging kambing, kepale otak aku terus ting tong...atoyai..poning poning

6 ulasan:

niesz berkata...

mkn ape tu ek..mcm best jer..ehe..

zixol berkata...

pergh bukan anak dare, anak trune pon silap2 berebut.lol

::FAIZ FARISH:: berkata...

nak rasa la kau masak... hehehehe

EIPUL berkata...

wah advance la ko, aku pun tak tau nak masak gulai lomak camno, haha


t masakkan untuk aku skali weh, keke

juicy X berkata...

SENTAPPP AKU INGAT KO YG BLANJER!BARU NAK PAU SIKIT :P

shidasyakirin berkata...

dua2 bab citer ada pasal makan, jgn badan naik lagi udah..hehehe