Jumaat, 21 Januari 2011

~~*Aku Jadi Cikgu!!!

21 Jan 2011; 5:30 p.m
Office

Salam,
wo skung ni aku jadik cikgu lah pulok. al-kesahnye ade lagi budak practical baru masuk. sorang dah di assign di bawah aku sebab aku yang request...he3. dulu pun aku pernah train budak praktikel gak, so, should be x de problem lah.

Nak ikutkan aku malas nk ajar sangat sebab aku nk die try independent, bertanye. macam aku dulu memang kene independent dan slalu tanye orang, baru aku paham.Tak de orang datang kat aku bagi taw ni ape,tu untuk ape. So bille pikir balik ilmu yg kite curahkan akan kekal dan dapat pahala, so aku ngajar ler ape yg aku taw. hope budak ni take this opportunity.

p/s: bile ngaja orang ni, pemahaman aku pun jadik bertambah baik :)

5 ulasan:

niesz berkata...

asal kan die dgr ckp n berminat tuk tahu..tu da kire ok la tu..hehe..

princessFZ berkata...

fuyohhhh Syafiq jd cikgu sehh. hehe godluck. kalau dia xnk take notes,kau ketuk tgn dia dgn pembaris okay ;p

zixol berkata...

ceh..ni yg ko ajar ni laki ke pompuan?? hahaha

EIPUL berkata...

kalo aku time kat Parkson aritu datang jek budak baru aku lemah, sebab aku tak berapa suka sangat ngajo orang, haha

kira ko sangat tabah ar nak ajar bebudak baru nak belaja, congrats syaf, hehe

Mario berkata...

ada dak trainee kat tempat aku...apa aku ckp seme dia tulis sampai aku rasa nak koyak2 kan buku kecik dia tu...