Isnin, 31 Januari 2011

~~*AKu Dan Perempuan Sihir

31 Jan 2011; 10:53 p.m
Rumah Sewa

Salam,
last friday aku pegi meeting kat bangsar. pastu pas masuk aku tercicir. aku pun gelabah terus cari kat tempat yg aku lalu, tp x jumpe. so mase aku pegi amik IC, awek resepsionis tu mintak pas. aku cakap tercicir. die buat muke palat die pastu suruh cari dengan nada yg agak damn..pergh,kau ingat kau Syarifah Aini nk buat muke cam tu ngan aku??? kaw tak perasan ke muke aku ni macam Zaquan Adha? (terus buat rambut spike). mentang2 muke aku ni macam budak 15 tahun ko nk menyombong??? cube kalau aku pakai baju orang koprat time tu, tak senyum kambing kaw sambil bagi IC aku tanpa banyak cekadak.
 
Rase nak sule jer perempuan sihir tu dengan pokok kaktus atau dayung sampan,,pastu kene pegi balai polis. setle kene pau pulak 10.50 sen ngan perempuan sihir tu!!(kau taw taw jerk aku ngah gaji..memang betul lah kaw ni sabariah).memang kaw ni perempuan sihir...nasib baik aku ni professional & tak nak malukan diri sndiri. kalu pikir penat aku time tu, dah kene herdik dah perempaun sihir tu.rase ringan jerk kaki time tuh nak hayun. sabaw banyak.

Memang silap aku cuai, tapi care cakap tu, cantik ler sikit...kan sejuk hati aku. nk pegi balai polis pun rela jerk. ni idak, muke cam tapai basi.bahase pun agak !@#$%^

p/s: kalau ko senyum and cakap sopan santun, tak de lah berangin aku...aii sabariah, sabariah..

4 ulasan:

JieJie berkata...

erh..sian nye uncle syaf..kalau jijie tu mmg haih..kene sembur balik la kot.:P
=)..lame x jengah blog uncle..:)...

EIPUL berkata...

siot punya pompuan, kalo aku jumpa dia aku cubit bontot dia sampai londeh, wakaka

asal kena pegi balai polis lak? pas je kot, huhu

selalu mmg camtu, kadang2 aku pegi memana diorang tak layan bebaik, macam aritu pegi wayang nak taknak je layan sebab diorang ingat aku budak sek menengah, siot jek

@xiM berkata...

hello long time no see..:)

Tuan Muda iEjOy berkata...

samekom bang syafiq..lama tak dengar khabar...lama sesangat..entah abg ingat lagi ke tak kat saya..blog saya setahun lebih dah tak update..huhu..anyway,hari yg malang kan..bagus ni,sabar orgnya... :P