Khamis, 2 Disember 2010

~~* Besday Azila

Salam,
awi nih besday azila..hope azila cepat sembuh...petang kang nk call mak die nk tanye progress...Hope masih ade ruang lagi untuk kamu bernafas & pulih macam dulu...sape nk tau kesah die, bace kat sinih dan sini.

tu jerk.. :) happy birthday azila, lame x melawat kamu, nanti ade mase terluang pasti akan menziarahi anda.

p/s : cam ne lah muke die skung, kurus kering macam dulu ke? masihhilang ingatan ke or masih x boleh bangun ke...huhuhu,

9 ulasan:

d_LA berkata...

dla baru bc en3 yg lepas..ciannye dia..betul ke sbb putus ngan syaf smpai jd gitu??pepun, epi bday tuk azila..

EIPUL berkata...

aku ingat lagi cerita pasal azila ni, semoga dia sihat dan ceria hendaknya ya syaf =D

happy birthday utk dia

mario berkata...

ko g la umah dia weh...aku rasa mcm nak marah ko la weh...

syaf berkata...

d la...hurmm ntah lah, cam ne nk cakap ek,...btw thanks

thanks eipul

ko jangan lah marah aku...cian aku, nk pegi, tp x sure g bile

nas berkata...

happy besday azila...hu3....azila mane nier???? dia blogger ke x? hu3

cikmemy berkata...

kite same2 doa semoga dia cepat sembuh.sabar.dan berhenti salahkan diri ye syaf..dah ini ketentuan tuhan.ko kene terima..

juicy X berkata...

rasanya dh lama dgr psl dy...hope dy akan sembuh =(

syaf berkata...

nas - ko nk kene lempang dengan aku ke???

cik memey - hurm, thanks...

juicy - harap2 cam tuh r

Pencacai Alim berkata...

innalillah..semiga Allah sihatkan semula dia..selagi mana dia bersabar, selagi itulah dia dpt pahala dan dosa dia diampunkan..mak ayah dia dpt gnjaran yg besar mnjaga anak yg sakit..tiada tempat diakhirat kelak melainkan syurga..itu sabda nabi..

tak pi jumpa harun din ke berubat?