Isnin, 13 Disember 2010

~~*There are days

Salam,

there are days when i miss u but i know u were there
there are days when i can feel u , ur breath keeping me warm
there are days when i feel ur strength, telling me that i can be so much more
then there are days when i dont think about u and those are the easiest calmest days of all

p/s :
- Alhamdulillah, setle celebrate mak ngan abahnyer ulang tahun perkahwinan yg ke 32.
- nk berehat dalam industri blog buat sementare waktu...jumpe lagikk :)

Rabu, 8 Disember 2010

~~*Can't sleep again

Rabu, 8 Disember  2010,
12:56 pagi

Salam

* can't sleep...ubat tido pulok hilang
* topup satu lagi aquarium cuz ikan kaloi dah ngajuk petang tadik
* bunuh anai2 yg menganaz dlm bilik aku
* sempat g tengok atok kat hospital tawakal patang tadik
* rase lege sikit dapat melupekan sesuatu

Isnin, 6 Disember 2010

~~*menunggu memang menyiksakan

salam,
pagi tadik pegi opis lambat sikit. siapkan kerje2 opis. then petang amik mc. demam dari jumaat awi tuh. kijap ok, kijap demam dtg balik. yg celake nyer bile aku demam nafsu makan aku macam haram...macam2 mende aku nk balon.

mlm tadik x ley tido, kul 4 pagi baru bley tido. memikirkan & buat satu decision for my own good.

from my heart

"That moment I really care about u and I thought I had the opportunity to be close with you, loving u. I kept waiting and waiting until I'm really2 weary. And it really2 hurts...and there's somebody else who felt the same thing about me...and now, i just realized that it's really2 hurt to love someone who doesn't love you.keep waiting is not an option. it will hurt urself."

Jumaat, 3 Disember 2010

~~*MAk Azila

Salam,
baru lepas call mak azila tanye pasal progress azila skung. unfortunately, its still the same. x de perubahan. mak die informed  yang die dah bakar semua baju2 azila yang dulu2. cuz bile die tengok baju2 tu die sedih, die teringat anak die yg dulu yang sihat. so die kate Andai Allah kurniakan balik Azila yang sihat macam dulu, die nak beli baju2 baru untuk Azila.

 Azila sebelum dah selepas...
genap 3 tahun die sakit macam ni

Mak die sedih gak, cuz hari2 jage die, tap x de tindakbalas yg positif, masih terlantar macam tu. Insyaalah, ade mase terluang aku akan sampai kat sane gak. Andai lah mak ngan ayah die tau aku pernah jadi bf Azila & aku yg kecewekan anak die, mesti mati aku kene bunuh kan...until now, i can't tell them about this thing. it's really hard for me...

suddenly i think about her just now, all the memories come into my head, tetibe jerk rase cam sebak sikit. fuhh..Kalau lah Azila boleh sihat macam dulu kan bagus. bila lah agaknye die nk sihat? aku x de jawapan, Tapi Allah ade..

Hope Azila boleh sihat..:)

SELAMAT HARI JADI BABY...

sape yg terlepas story boley check dekat entry semalam. :)

Khamis, 2 Disember 2010

~~* Besday Azila

Salam,
awi nih besday azila..hope azila cepat sembuh...petang kang nk call mak die nk tanye progress...Hope masih ade ruang lagi untuk kamu bernafas & pulih macam dulu...sape nk tau kesah die, bace kat sinih dan sini.

tu jerk.. :) happy birthday azila, lame x melawat kamu, nanti ade mase terluang pasti akan menziarahi anda.

p/s : cam ne lah muke die skung, kurus kering macam dulu ke? masihhilang ingatan ke or masih x boleh bangun ke...huhuhu,