Khamis, 11 November 2010

~~*Malam di opis

Salam...

Jam kat lappy aku menunjukan pukul 0:17. Sape yang Benak sangat otak tuh biar aku translatekan...12:17 a.m.

aku kat opis nih since pukul 10 p.m tadik..rajin lak tetibe gatal nk siapkan kije yang Bos bagik...**rajin giler aku, x dapat anugerah staff cemerlang x taw nk kate ape. ha3. Well, nk settle kan menatang nih cepat..so try siapkan malam nih, besok pagik membongkang a.k.a kuak lentang kat umah aku ler..
Layan gak wat kije tengah2 malam nih...releks sikit

15 ulasan:

EIPUL berkata...

aku plak tengah bengkak mata stay up ni, esok exam, adui haha

gud luck syaf! semoga ko dapat award pekerja paling gigih! hehehe

syaf berkata...

wah rajin..gud luck untuk ko gak

MOFASAD berkata...

skang dah masuk kerja belum?

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

huyoo~ rajin gile uncle sumi nihh~ :P

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

huyoo~ rajin gile uncle sumi nihh~ :P

¶A.K.I¶ berkata...

cbe ko toleh blakang ko~~
hahahah...
mlm ni buat lagi~
khamis mlm jumaat~

Pencacai Alim berkata...

rugi zaman remaja lu bro

cemomoi berkata...

caiyyukkk... kija kuat tuuu

AdiE berkata...

fuh....ni keje kuat terpakse ke dgn rela nie??

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/review-filem.html

shidasyakirin berkata...

bakal dapat trofi pekerja gemilang nie..hehehe

mario berkata...

rajin betul ko ni ....bagus2...nnt bole dpt bonus lbh...

abe long berkata...

wah....bleh la kongsi2 bonus nnt....hehehhe

Azmi berkata...

kah3..
confirm dpt anugerah t...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

bgus..

syarikat memerlukan staff mcm kau utk tingkatkan produktiviti.hahaha





aku keje ngn zeta sblm ni..bukan ngn tm..zeta vendor utk henpon CDMA dual band.kan skg ni staff TM sume duk sibuk pakai CDMA C700 tu..

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha.. best kan kerja memalam... sekali sekala mmg best.. kalu macam keja aku ni, cemana?... siang malam asyik bekerja sajer... pendek kata... selagi tak tutup mata, kerja... kerja... kerja....
anyway, u rocks bro!!.. kerja malam boleh dapat award nih!!!

hishas