Selasa, 2 November 2010

~~*Duit dalam Peti Surat???

Salam...
hahahah...aku nk gelak pon ade,,,bersyukur jugak...
Kan semalam aku bagik tau yg duit aku kene cilok kan...malam tadi bapak aku call bagi tau pencurik tuh dah pulangkan duit dan masukan dalam peti surat....atoyai...baik sungguh pencurik nih...bagos, bagos...alhamdulillah
p/s : apsal pendek jerk n3 ari nih

17 ulasan:

Mak Su berkata...

alhamdulillah :)

p/s: nyesal plaks tak tinggalkan no peti surat maksu kat syaf

Kaseh NazLieza berkata...

aik...baiknyer perompak tu..blh pulak dye pulang balik..muskil ni..

MOFASAD berkata...

pencuri tu dapat pedoman~

Jey Yusuff berkata...

jgn pencurik 2 dh kna santau kot

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

ehh? pencuri tu takut kembung perut kot.. sbb tu dia pulangkan balik duit tu~~

syaf berkata...

ntahlah...tpi yang penting lawak pencurik tuh...btw alhamdulillah, saving balik bajet aku bulan nih

Frodo Baggins berkata...

pencurik tuh kene bagi hidayah.

Frodo Baggins berkata...

sambil pulangkan duit
sambil nyanyi ...
"sepohon kayu daunnya rimbun ..."

Azmi berkata...

kah3....bagus la pencurik tu..mesti pencurik tu baru nak memulakan karier dia sbg pencurik tu yg muskyil2 tu

fndrocka berkata...

Rare gila kejadian ni.kau amalkan ayat apa.ehhe

nand nasyari berkata...

dah bertobat la tu gamak nye..haha!

Pencacai Alim berkata...

pulak..hahahaha...

EIPUL berkata...

haha, style giler pencopet tu! maybe dia nak pinjam duit ko je kot, xpun dia terbaca blog ko, haha

mario berkata...

sapala tu agaknya ek...org dekat2 kot...ekeke

misz fieqa berkata...

baik sungguh !
taubat kot..hahahaha..

yana berkata...

aik.... baek bebenor si pencurik tu ?

p/s:im new here :)

akubiomed berkata...

Nasib abang Posmen tak sapu :-)