Isnin, 22 November 2010

~~* Competition

Salam,

Allo geng macam bese lah x update blog cuz kekangan mase...kije opis kene utamekan dulu lepas tu baru boleh berbloging...macam bese kat opis aku tiap hari isnin ade morning breafing & makan2...pagi ni makan makaroni goreng same kek secret recipe plus daging rendang & kicap.. 

Ilmu yg aku dapat pagi ni, dalam bekerje ni kite kene anggap ia satu pertandingan / competition. Kene mantapkan skill2 yang ade n tambah skill2 baru dalam diri kite untuk kite kerje dengan lagik power. Kene bersaing dengan semue staff otherwise kite akan ketingalan dan rugi dalam segala aspek. So opportunity untuk dibuang adelah tinggi kalu skill takat tu jerk... 

 amacam??? lu orang ada brann kah???

p/s : wo malam nih aku pegi Concert Guitarist from Brazil kat KL...sapa mau join...Rock bebeh!!!

11 ulasan:

Pencacai Alim berkata...

kesian kat ko..

syaf berkata...

ha3 :)

Azmi berkata...

takpe2 keje kuat2 pastu kumpul duit buat kawin..haha

syaf berkata...

ok gak tuh

Mak Su berkata...

betul, pertandingan. sapa outstanding hebat extravaganza dia berjaya, imbuhannya dlm bentuk pangkat, hormat, bonus, gaji... gitulah....

cemomoi berkata...

jangan sampai pijak kepala member udah le

syaf berkata...

betul tuh mak su...sokong

yu[p cemomoi...betul, nk berjaye kene dengan care betul lah

Kaseh NazLieza berkata...

pekerja yg bdedikasi ni..ehehehe

aki mls login berkata...

aku sakit gigi lar...

syaf berkata...

he3

ape masalah ko tetibe sakit gigi...meyh sini aku sumbat dengan air garam...he3

AdiE berkata...

adat pertadingan...biase la tu..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/sampai-bila.html