Isnin, 1 November 2010

~~* Adik xcident, Aku kene cilok...arghhh

Salam,
supposed to aku balik weekend ari tuh nk celebrate besday bapak aku...cancel sebab adik aku excident kat Tampin. nasib baik tak berape teruk. Excident sebab lari nampak polis...macam haremm...menipu lagi kate p blaja silat...amik ko...gagagaga

 mungkin situasi itew bergini

lepas aku g tengok die kat Hospital aku balik rumah, nk rest2 jap, aku tido cuz letih giler. semue orang g hospital. bangon2 dari tido, pintu umah aku terbukak, pintu pagar terbukak, duit aku dalam wallet lesap RM 180. yg peliknyer telefon aku kat atas meje tak kene kebas pon, moto aku pon ade jerk...tak kan mat pet pulok yg masok...duit mak ngan adik aku pon kene kebas, nasib baik tak banyak. Biarlah.malas nk pening2 kepale nk pikir

p/s : arghhh kopak aku bulan nih!!! sial punyer pencurik...damn u

17 ulasan:

MOFASAD berkata...

orang minyak la tu. keh keh keh!

z o u l berkata...

O M G

Hezesuze berkata...

pasni trus buat knduri doa selamat tau...huhu

Jey Yusuff berkata...

sekurangnya shaf dgn family shaf selamat

Pencacai Alim berkata...

ujian tu

shidasyakirin berkata...

dugaan sungguh..
pas nie kena make sure umah sentiasa berkunci.

¶A.K.I¶ berkata...

toooyyyoll!!!
dimana engkau berlari lari.....

Mario berkata...

laaa....bukan rezekila tu...huhu

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

erkk..
adakah kerja si tuyul??

err... agak menakutkan disitu...
anyway lain kali hati2 taw...
cakap kat adik..
sm0ga cpt sembuh..
hahaha


ko ilang 180 ka???
byk tuh..
lenkali simpan dlm bank!

dalam wallet ltak 10 jer

syaf berkata...

pintu rumah, pagar sume dah close, kene masuk gak..hebat si pencuri itew

nand nasyari berkata...

gile beb..kau kene rompak...report polis x?

syaf berkata...

yer..trimas toge..suspect memang tuyul, tpi tuyul coklat,..ngee

hurmm aku nk bagi bapak aku, bese dalam wallet aku mane ade duit sangt

nand - otak ko nk report pulis...bukan hilang 1,000 pown...cis, buang mase jerk...he3

Wahidah berkata...

tk de rezeki la tu...

tp baik pulak pencurik tu curik duit je...

eh tp kalo dh mencurik mn baik pulak kan..hahaha

get well soon to ur bro..

aku zaty berkata...

hoh? keje buda pale botak lah tu~ tapi bongek giler apsal dye tak kebas habes-habes? hahak

syaf berkata...

tu lah...sengal nyer pencurik

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

alhamdulillah selamat. klu kena culik lg kn nanya tuu mak bapak kena mintak tebusa.. kelyar len kalii, dengan nawaitu dan lankah dengan berdoa ye:) hehe^__^

salam ziarahhh..

akubiomed berkata...

Ini dikatakan musibah bertimpa-timpa. Saya ada seorang expatriates dari India pernah berkata kalau hilang akan dapat yang baru. Bila saya fikir-fikir memanglah barang yang hilang kita ganti dengan yang baru