Khamis, 21 Oktober 2010

Slamat hari jadi kepada aku

Salam
"Allah selamatkan muhammad syafiq a.k.a syaf 13x
Happy Birthday to me, Happy Birthday to me, Happy birthday to !!!!!!!! 10x"

Alhamdullialh, x sangke aku dah 22 tahun dah..Thanks pade mereka yg wish...terharu dok. Alhamdulillah sangt2 kepade Allah s.w.t cuz Beliau masih bagik peluang aku hidup sampai skung tanpe sebarang kecacatan, bagi mak, abah, adik bradik, family, kengkawan kat aku & slalu slamatkan aku dri excident

Aku dah makin tue, kene pandang lagi jauh kedepan, kene kerje bagus2, kene pikir matured lagik,ape yg aku nk tapi x dapat sampai skung??? jom terjah

1. nk gitar & gitar karennnn (nk sgt blaja main)
2. Camera DSLR
3. nak beli jaket idamanku...(sangat shantek tpi harge mahal ler..damn!!)
4. nk fitkan body & ade 6 pack (tahun ni berat ku mendadak naik..macam haram)
5. Aku nk rase Asam pedas yg paling kaw kaw sedap (selain yg mak aku buat)
6. Teringin bile nyanyi kat atas pentas, sume org terpegun, bagi standing ovation sambil tepok tangan plus jerit2 name aku sambil nanges2 (TAK MUNGKIN)...ha3
7. nk jadik diri sendirik tapi ianya x mungkin terjadi...
8. Aku nk merempit dengan motor rxz...
9. Aku nk ade kereta sendirikkk...(bape taun lagik ha???)
10. Aku nk betul2 berjaya dlm kerjaya aku, dunia & akhirat...

25 ulasan:

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

hahaha.. happy besdayyyy t0 y0u..
m0ga panjang um0 murah rezeki..

^.^ and may all y0ur wish will c0me true 0kay..

asampedas yg sedap???? huhuhu saja buat aku terli0q pagi2 neh ..
hahaha

syaf berkata...

thanks cik toge, i hope so...mintak2 ler dapat ape yg aku nk...

asap pedas favorite aku... yummy

Hezesuze berkata...

semoga wishlist ko tu tercapai ye...psstt dah ada kete jgn lupa bawak akak jenjalan ahakss

apezs shah berkata...

happy besday to u.. happy besday to u.. happy besday happy besday.. happy besday to uuu....:) semoga panjang umur..

¶A.K.I¶ berkata...

amin amin Ya Allah!
mudah2 an impian tercapai.
sebaya ye kte?
ces

syaf berkata...

thanks kak gonjeng...wokeh nanti siap boley race dengan kak lagik

thanks apez :)

thanks my dear aki,...wah sebaye ye kite

Mak Su berkata...

happy besday syaf :)

maksunyer besday pada 19/10 baru-baru ni... :)

moga-moga cepatler syaf dpt dslr boleh kita gi shooting bersama-sama :)

d_LA berkata...

uik mude lg uncle syaf ni rupenye..
hepi bday la tuk ko yer..
semoga segala impian tercapai..amin

syaf berkata...

thanks mak su..lor, yeker,,,lupe nk wish,,,,appy besday :)

ok, bole shooting sesame


hai dila - thanks, mude lagi kot..he3

hamzah ian berkata...

udah tua..

syaf berkata...

otak lu, wa mude lagik dok

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

wewittt

hepi besdey uncle syaf
dah tue ni
hehehe...

nk tmbh no 11 blh?

11. smoga kau sentiasa dirahmati dan dilindungi olehNya & dipermudahkan segala perjalanan kau

amin..

shidasyakirin berkata...

berderetnya wish list syaf..
all the best la..lunch jgn lupa banjer ye..domino pun ok apa..murah rezeki tu :)

Mario berkata...

slmt harijadi la bro...semoga tercapai cita2 ko tu... rasanya takdelah mengarut sgt kecuali yg menyanyi tu....wakaka

aku zaty berkata...

uit, uncle! lame tak lepak sini..
huhu..

sorry late wish.. tak dapat wish tengah malam tadi, tengah hari nie pon bole la ea.. heheh..

selamat hari tua uncle! hope sume yang uncle mau tu dapat ler~

except part nak fitkan badan uhh.. macam mustahil jep.. hahak!
=p

AdiE berkata...

amin..............happy birthday dude..

http://danieldeadie.blogspot.com/

EIPUL berkata...

ske wish ko number 4. Hakhak.

u can do it! ^o^
heppy birthday once again syaf!

:-D

misz benida berkata...

hepy besday beby..hahahaha...
weh,aku dh pos hdiah bday ko..next yer smpai la..hehehe..moga2 ko cpt kawen..amin.

syaf berkata...

thanks guys...korang memang cool...
insyaalah korang doa2kan ler ape yg aku nk tu yer,.,..amin


thanks again..korang memang rare

mR.sYaH berkata...

selamat hari lahir bro..

hrp2 dptlh tunaikan segala cita2 tu..

syaf berkata...

thanks bro... :)

princessFZ berkata...

happy birthday Syafiq! semoga panjang umur and murah rezeki. jom kite teruskan usaha kite untuk mencapai bentuk badan yg ideal. haha :D

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

selamat2..
ameeennnn..

u go gurl..tetibeee

Wanie-san berkata...

Omedetto tanjobi~
omedetto tanjobi~
ki etsukete~

Ili Shaheera berkata...

Aww! Sha lambat wish Y^Y Happy belated birthday, uncle Syaf! Woowee~ Banyaknya wishlist dia.. -cek tabung- -habuk- >.< Sha doakan Allah melimpahkan laei banyak nikmat kurnia-Nya setiap kali uncle Syaf meningkat usia.. x3 Amin333