Jumaat, 29 Oktober 2010

~~*Selamat Hari Jadi bapak ku

Salam,

Sape mamat nih?
Jambu giler...kalah aaron aziz

Terpegun bukan dengan kejambuan brader kat atas nih...Beliau seorang Askar satu ketike dulu, pastu jadi jaga, peronda & skung memotong getah kat belakang rumah...Beliau seorang insan yang gembel, macam x de perasaan jerk kekadang. ade 4 wirawati & 5 wira..(dasyatnye). Akulah salah seorang wira beliau...

Aku x perlu malu mengatakan bapak aku adelah Jaga & pemotong getah..sebab dengan kerje itulah beliau besarkan aku & adik2 yang lain...beliau ni garang gak, cakap beliau jer betul, berangin gak aku dengan beliau kekadang..ha3, tapi dah die Bapak, ikut je lah, kang tak pasal kene sumpah jadi tenggiling tanah..sie2 jerk kan...skung dah ade cucu, makin seronok la tuh...gedik, ha3..

Ok Abah, Selamat HAri Larir, Happy besday to u,

Den (aku) doakan semoge abah alwayz appy, sihat, diberi kekuatan untuk hadapi sume dugaan idup, dipermudahkan segala urusan, dirahmati oleh-Nya, dimurahkan rezeki, dihindari dari segale malapetaka, dan semue yang baik2...Den akan cube jadik anak yg baik untuk abah dan Den akan cube banggakan abah maybe bukan skung tapi akan datang...

p/s : Besok nak balik kampung celebrate besday abah,...

14 ulasan:

Nazz@Purple berkata...

hargai la dia sebaik mungkin selagi ada..mcm nazz boleh kirim doa je dah..


GA Nazz@Purple lambat lg tutup..bleh je kalo nak join;)

d_LA berkata...

hepi bday tuk abah syaf..bestnye nk celebrate..hope abah syaf hepi2 slalu yer..

Jey Yusuff berkata...

epy bufday pak cik. huhu

Lelaki Ini berkata...

wah!!!!
moga bapak kita pnjg umo lagieyh!!!
bapak kita?
ahaks!

nand nasyari berkata...

peh..otai seh bapak kau uncle..;D
epi besday pakcik!!! sonok ah pakcik nnti dpt adiah besday byk2..!!! hehehe ;D

Hezesuze berkata...

nanti ko dah tua kompom muka cam bapak ko kan syaf...agagagaga

hepi buffday pakcik!

Wahidah berkata...

selamat berhujung minggu dgn family tersyg syaf...

moga ayah syaf pjg umur n dimurahkan rezeki

✖sLp mE pLz✖ berkata...

wish bufdei utk mama sy juga

EIPUL berkata...

heppy birthday, abah syaf!!!
semoga sihat sentiasa, =D

Mario berkata...

happy birthday pakcik...semoga ko hadiahkan bapak ko menantu yg baik2 yer...hehe

Heidi Shafiq berkata...

bg abah ko bace ni.. :)

Eazy Izzuddin berkata...

selamat hari jadi...
xD

Pencacai Alim berkata...

slamat hari jadi...kim salam kt family ko bro

z o u l berkata...

hargailah beliau ketika masih ada..