Khamis, 14 Oktober 2010

What The Pig

Salam...
perghh wa tengak stress kowt pasal wa punyer diploma nih, x diiktiraf lagi, dah ler konvo tak buat, n result tak dapat lagik. What The Pig...ni masalah yg berlaku bile ade consultant luar yang involve dengan mende nih, yang consultant salah kan institut, institut kate consultant, kami ni jadi mangse...bengang kot, awi tuh wa dah gado pasal nk dapat elaun, ni nk gado lagi pasal konvo n result...cam ne wa nk sambung degree cam nih kot mende2 ni dieorg x ley setlekan...geram shiyal...

so wa dah anta surat untuk dieorang sume datang meeting 27/10 nih, wa invite sume org datang termasuk Jabatan Pembangunan Kemahiran, Consultant, Institut and budak2 gua...grrr panas... senang, sume dudk satu meje, setle kat situ...macam hareemm....

Wa notice yg wa ni dibenci oleh consultant wa ni sebab wa slalu bertengkar dengan dieorang, apa wa pedulik, wa nk hak wa ngan member2 wa jerk...susah kah..

12 ulasan:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

ko blaja kt ne nih?
ko saman je..aku support dr blkg

Tanpa Nama berkata...

hye syaf

syaf berkata...

wa blaja kat ILP kowt,

hye tanpa nama...sape lu

AyuZ DeathWisH berkata...

What The Pig <- ade button LIKE tak?
miahahahaa~

syaf berkata...

ade...cube ko cari

tengku_fir21 berkata...

sabar bro..haha

Wahidah berkata...

huhuh..takmo stress2..kewl kay

mR.sYaH berkata...

settlekan cepat2 perkara macam ni.. duduk satu meja tu satu idea yg bagus..

shidasyakirin berkata...

lor masalah baru lagi..kesian korang lepas satu2.. harap meeting ko ada jalan penyelesaiannya.. uncle, ko ada ciri2 leader ar..terbaik!!

princessFZ berkata...

ha'ah agree cakap kak Shida. obvious gila kau mmg ada ciri ciri nak jadi leader. siap hanta surat nak meeting bagai. aku support ko dari balakang wehh :)

syaf berkata...

tengku - aku sabo ler nih

wokeyh, cool2 gak, usehe kene ade

yup mr shah...agreee

kan kak shida....lepas satu satu...heheh yeker...hahahah ade kew??thanks...malu

princess - hahaha...benarkah...malu lagu...merah pipi sampai ke perot merah dah nih...ala menjalankan tanggungjawab

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

kat mna meeting wei?x tahu pon..batch ko je ke?