Isnin, 11 Oktober 2010

Salam,,,,
ari ni ari isnin kan???? so aku nk cite pasal hari sabtu punyer aktiviti...
Weekend aku gerak balik kampung, sabtu pagi tuh aku g PLKN Ulu Pari Aqua Village, tempat aku join PLKN dulu mase taun 2006 cuz ade alumni reunion kat situ untuk batch 2004 sampai 2010. Batch aku aku sowang jerk kot yg datang...hampeh

 NAmpak x??? tu aku mase 4 tahun lepas...
Gambar nih maha pecah lah..x clear sgt..

Ha, Yg bestnyer dapat r mengimbau nostalgia lame, jumpe jurulatih aku kat sane dulu, n borak2...dan aku plak dilantik untuk jadi leader bagi batch aku untuk cari balik budak2 lame n inform dieorang kot ade ape2 aktiviti lepas nih... 

 
mase aku dtg banyak ni jerk...tapi lepas tu ramai gak lah,..
ade lah dalam 50 ke 70 org...tapi banyk budak2 baru..

Antara barisan jurulatih yg pernah menjadi musuh ketat ku ketika dahulu

AKu pulak sempat gak men'Sumbangkan 2 bijik lagu untuk didendangkan kepada hadiran yg Maha boring..he3, standard ler... :),

Sempat gak aku snap tempat main flyingfox nih
dulu ni yg paling best...ha jalan TAR tu bermakne ye
sebab tempat kami berjogging...

~TAMAT~

5 ulasan:

E.d.Y berkata...

best ke PLKN ni??

meh join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

sumi dulu xsempat join plkn walaupun masa sumi tu 1st batch utk plkn..

¶A.K.I¶ berkata...

ko budak PLKN?
woooo..
besh x??

nas berkata...

wahh..meriahnyer..aku nie xde peluang kot nak g plkn...
isk3..tensen2...:P
cmne la fiq botak..:P

jom bace entri terbaru nas klik:

sebab blog kurang digemari pengunjung

misz benida berkata...

hai abg kacak.
lame xjmpe.
hahahaa