Jumaat, 8 Oktober 2010

Open House Company aku da....

Salam,
Semalam aku g open hosue yang office aku buat dekat Restoran Seri Melayu Jalan Conlay, memang best, aku jadik penyambut tetamu shiot...grrr lenguh kaki hamba berdiri cam tuh...cis, pas2 menu2 die memang maha dasyat tapi aku sempat sa2 round jerk sebab nk kene jadi penyambut tetamu...Nk ikutkan standard aku boley layan 3 ke 4 round taw...

Gambar yg ditangkap dengan lansa telepone jerk
mengunakan sedikit tacapan adobe
tidaklah sedasyat Master Alvin yang 
hasil karya beliau "maha smart"

Aku gerak ngan GM department MSD, trimas. Nak balik plak aku terpakse menyusahkan Khoi ngan abg wan, pastu melucah kat restoran shazana kat kg melayu perkene nasi lemak yg terbaekkk dengan mereka!!! Photos will update later.

p/s : wey aku rase ade yg salah paham en3 semalam, aku x de ler niat nk kate government x bagus ke private tak bagus ke, aku maksudkan kedue-duenyer ade pro n con. ade org tengok sudut tu x bagus kat sektor gov, padahal kat private pown same, and ade yg nampak private tak bagus dr segi itew, tapi gov pown same...cume situasi & kebarangkalian jerk yg membezakan... :)

7 ulasan:

Hazzy Ishak berkata...

hoho makan free lah uncle

shidasyakirin berkata...

la nape tak tumpang budak opis jer balik. banyak lagi kosong la..

syaf berkata...

huhuhuh...makan free ler

lorr, dieorg dah gerak dulu kot..x apo...boley lepak2 ngan member2 ku

MOFASAD berkata...

kacak gak lu nie~

syaf berkata...

apakah ayat itew???

Pencacai Alim berkata...

raya nk abih dh wei

syaf berkata...

arghh gua x pedulik