Selasa, 19 Oktober 2010

~~*Kene bamboooo

Salam...
weyh geng, malam tadi aku kene bamboo kot dengan Bos Sales aku dalam telepon...gagagaga, kesahnyer ade site yang tak boley nk buat installation sebab x cukup connector. company aku plak platinum partner TM, so org TM g suruh aku p beli straight connector kat Jalan pasar. aku p beli r.  Bos sales tersebut bamboo r sebab katenyer itew bukan kerje Company aku, itew Vendor nyer task..

Oh bergitu, sambil tersenyum sinis di dalam telefon baru ler teman paham..mane lah aku taw x de orang inform aku, lagipun aku nyer Project Manager x de kat opis, so x de sape nk refer. Anyway, ape yg aku suke sebab it's part of my lesson. at least aku dah taw sikit prosedur yg aku x taw, and will be more careful for the next time.

yeah bebeh...i did it...pewit seksi tak...
**aki kaw suke kan

18 ulasan:

¶A.K.I¶ berkata...

apa maksud ko *Aki ko suke kan??

¶A.K.I¶ berkata...

hah!!
hah!!!
hah!!!

¶A.K.I¶ berkata...

thx syaf! bright up my day!! :D

syaf berkata...

he3....
ko suke kan bab2 cam ginih...hahah, keji minah nih. yeker...wa terharu aku dengan pujian melambung itew....



**sambil pegang microfon nyanyi lagu nona nona zaman sekarang

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

hehe..standart la bro kena bamboo...bos is always rite, customer pun is always rite..so ko tgh2..ko la yg xbetul..kl sume betul sape pulak yg xbetul ye dak?

syaf berkata...

hahahab etul gak tuh...kalu cam tuh, ko ler yang betul...gagagagga

Mario berkata...

hahaha...mcm siot je gambar tu.....wakaka

nas berkata...

yaduhaii..
pehal lak gambar cm siot last2 tue..siot giler...
hahahahha...cover ngan muke monyet..
uncle xnak try ke? hehhehe

syaf berkata...

mario / nas - cis kalian lebih pentingkan gambar itew dri cerita ku

tengku_fir21 berkata...

hoho..sesekali kena marah ader ilmu disebalik..tapi sikit jer kot.hahaha

Mak Su berkata...

kui kui kui, naik bulu roma tengok gamba last

syaf berkata...

haha yg penting ilmu tuh...kalu x, x taw kan

wah mak su suke lah tuh...hahaha

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

erkk.. unclee??

syaf berkata...

napenyer

hamzah ian berkata...

gile ngeri laki tu bogel.. argh..

Hezesuze berkata...

hahahahahaha gelak guling2 akak ni uols

AdiE berkata...

hahaha..klakar gile picture2 tu..

http://danieldeadie.blogspot.com/

Pencacai Alim berkata...

padan muka ko..skali skala jadi vendor kool beb..hakhak