Rabu, 20 Oktober 2010

Ditembak dengan Kejam

salam,
ade sarapan untuk korang jap....


HArooonnn... Nasi lemak USA yang maha mahal...
**budak2 15 tahun kebawah x ley tengok,

petang semalam sepatutnyer aku kene attend meeting, Tetibe mase tengah merempit aku ditembak dengan kejamnye oleh hujan2 nakal dengan tiada belas ehsan. 

Aku berteduh sejenak, hujan itew stop, aku pon bersemangat nk pegi meeting balik. Again, aku ditikam hujan lagik menandakan aku tak payah pergi. yelah, kurang molek lah pulak "celebrity hot" macam aku nk pegi meeting dalam keadaan basah...jatuh market aku. aku infrorm PM aku then bergegas pulang. tu jerk..

17 ulasan:

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

HAHAHA...
bertuah lah dpt cuti...
^.^
balik sambung tido ker?? hehehe\\\jgn mara

syaf berkata...

hahah bijak sekali

¶A.K.I¶ berkata...

manja ahh!!
ujan sket sj!!

AyuZ DeathWisH berkata...

btol tu aki~
mnje la sgt budak nih~

shidasyakirin berkata...

nasib baik ko idup la syaf..wakakaka!!

☺[ai][sUmi]☺Chan berkata...

hahaa.. semalam memang tiba2 hujan lebat kan uncle.. ishh.. seb baik sumi xkemana2..

syaf berkata...

hampeh si aki & ayu nih...wa kene tembak dok..kasihan diri ini

hehehe...hidop g kak shida

taw x pew...tetibe jerk ujan...

Hezesuze berkata...

erkkkkkkk....besonye tetek mat salleh tu uols..??

akak nk tetek cam mariah carey jek...hahahaha

syaf berkata...

hahah harem nyer kak gonjeng

nas berkata...

ya ampunnn...'kebesaran' nasi lemaknya amat membuatkan aku xtergoda pun..besar dsgt..cm tipu jew..hehehe

syaf berkata...

hahaha x ttipu lol...standard r omputeh...cocok silikon, maunyer x besaw..

tengku_fir21 berkata...

ok ler pm ko tk paksa pergi..hahaklu aku mesti paksa ko pergi jugak..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

ala...hujan kan air je.....hehehe

syaf berkata...

kejam nyer ko...

o hujan tu air yerk..baru aku tahu

misz benida berkata...

xde lg lucah ke gmbr tu??bngong ko ni..hahaha

ala,dulu msa merempit time skoll,aku slalu je kan wak luvbite ngan rintik2 hujan ni..basic maaa...hahaha

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

bary air hujan..blom air nescafe..

EIPUL berkata...

wah, ada hikmah ujan turun tadi, ko tayah pegi meeting yang bosan, haha

syaf, heppy birthday!!!
<3!