Rabu, 27 Oktober 2010

~~*Baru balik

Salam...
weyh...habis dah training microsoft project 2007 aku kat Knowledge.Com kat PJ...2 hari, isnin & selase..settle dah...yuran RM 700 per head. nasib baik opis sponser, kot tak, kopak aku...(sempat gak aku on9 time training, macam haremm)

Dlm pukul 11 kang aku nk gerak ke Banting pulak, meeting pasal Diploma & Konvo aku nih..sume bukti, maklumat, dan mende2 lain dah settle di arrange kan..Doakan yg terbaik...

9 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

meeting pasal diploma ngn konvo??


huhu whatever la

take care

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

wahh bz2 p0n sempat kau bukak blog yer...

aku bgtahu b0s k0 yang k0 xkonsentret!

hahahaha....

*jgn marah*

Kaseh NazLieza berkata...

wah....ilmu dh byk blhla bkongsi dgn kami pulak ea..

syaf berkata...

yeler...ape2 je;lah

hahah toge...ko ni nk dengki jerk ngan aku kan

hahah boley jerk..jom share2

Mario berkata...

ok ok aku doakan yg terbaik...huhu

nand nasyari berkata...

wah..pasni leh jadi PM dah ni...hehe ;D

EIPUL berkata...

yup, aku doakan semua hal konvo ko ni settle cepat, kesian korang,

cheer up beb, hehe

Pencacai Alim berkata...

slamat bro

Hezesuze berkata...

alwaz doakan ko tau..