Khamis, 28 Oktober 2010

~~*BApok r lu olang..

Salam,
Semalam aku ke banting untuk attend meeting yg aku arrange kan..akulah Chairman..semue isu dah aku utare kan. semue dah terjawab. Consultant yang arrangekan bende nih macam tak puas hati ngan aku..."lepas nih jangan nk complain2 lagik".. ???? aku buat ape yang patut untuk dapatkan hak aku..that it.

Unfortunately, aku rase suckk giler dengan member2 aku yang datang..macam palat. bapok semuenyer..pengecut tak reti nk tanye, padahal dieorang lah yg banyak complain kat belakang...aku siap dua kali offer suruh dieorang tanye mase meeting tuh. Yang bertanye ade lah sorang due  budak laki & sorang budak pompuan...nak aku gak yang cakap...bacol giler yang lain2 nih...dah abih meeting, ade bende gak yang tak puas hati...bangangkan? Inilah yang patot dipangil Bapok...damn!!!

takat cakap belakang ape ko dapat???

16 ulasan:

AyuZ DeathWisH berkata...

law aku dah abes dah aku maki dorg

Mario berkata...

hehe...biasalah beb camtu...belakang seme berani...pon pang pong pang...

Nazz@Purple berkata...

huhuhuhu..biasa ar kebolehan tuk bersuara tak da pada semua org..

princessFZ berkata...

rilek ar weh. len kali ko xyah ajak dorg. biar ko je yg dapat hak ko semua tu. kalau dorg nak jugak,soh dorg cakap sendiri. btw,bravoo. you're the men :)

Hazzy Ishak berkata...

mungkin luar lelaki dalam bapok kot uncle

Lelaki Ini berkata...

betul2 uncle!!!
benci owg yg hnye pndai ckp blakang..
tp depan..
macam xde K...K!!!!!!!!!!!!!

fndrocka berkata...

Kahkah.pendekar hilang keris.

Hezesuze berkata...

saya tak suke org yang main belakang oopppss!!silap org yg ckp belakang haha

AZIZUL HASIMIE OSMAN berkata...

so apa kputusannya?

Wahidah berkata...

cayalah bro..

awat tk usulkan pendapat depan2 kan..br la btol gayanyaa..:)

aku zaty berkata...

dyeorg malu-malu kambing kot!
hahak..
tapi,cayalah uncle..
gudluck k..
Insya Allah, dapat hak-hak uncle tuh..
chill~

syaf berkata...

ade dah yg kene maki ngan aku

tu r..kecut giler

naz - betul, tapi kalu belakang cakap nk gempak, memekak itu ini, depan kecot..ape kejadahnyer

princes - trrimas trrimas...kalu aku dapat dieorang pon dapat gak nanti

yup..memang bergitu

yup...lelaki ini...ini memang betul...x de konek

fndrocka - keris mereka digigit tikus

nand nasyari berkata...

cube try cek... kot2 depa tu xdak telo..hahah! x)

syaf berkata...

kak gonjeng - akak main belakang gak kan...hahahahha

zul - t aku update dlm email

wahida - yup betul tuh

syaf berkata...

wah..jom join aku check telor dieorang...

Shah berkata...

wah ckp semua nmpak, ckp berlapik bro, aku ulang alik sana pn tak ckp2 mcm tu la kat korang, aku diam sebb apa yg aku isukan dh terjawab