Selasa, 7 September 2010

~~*Selamat HAri Raya

Salam,

1st - hye dude, slamat hari raye aku ucapkan tuk kowang sume, maap kot ade tersalah ape2 ker,  

2nd - aku balik kampung pagi besok, wth my sister...merempit, hope selamat sampai ke destinasi...

3rd - dah beli baju melayu n baju raye...baju kasual  aku beli sehelai + jeans, baju melayu satu pasang, tuh jerk

4th - aku cuti sampai next week, 20/9/2010 abru masuk opis balik,,,

SLAMAT HARI RAYA

Jumaat, 3 September 2010

!!*Dapat bonus & ubat tido

Salam,...hallo...

1st - aku dapat bonus raye...yippy...setengah bulan gaji, tapi aku dpt prorate jerk sebab tak sampai setahun lagi kerje...so dapat dalam RM500...alhamdulillah, rezeki adik2 n mak bapak aku taun nih dapat duit raye dri aku.

2nd - just back from klinik, aku dalam 2 ke 3 minggu nih aku ade masalah nk tido malam, malam jadik fresh siang jadik ngantok giler..dah macam dubuk tanah plak.susah sangat nk tido malam, 4 ke 5 pagi baru boley tido, finally dokter bagik gak aku ubat tido selepas dipujuk rayu,...sekse woo x boley tido malam, pas2 bangon pagi lambat nk p opis, kekadang kul 10 pagi...matilah cam tuh...rosakj prestasi aku kat opis...huhuhu menanges teresak esak sambil makan ikan siakap stim...lalalala